Un pilot îl acuză pe John Travolta: „Voia să ne filmăm când facem sex!” Iată cum arată acesta. FOTO

Distribuie

Când credea că a scăpat de scandalurile sexuale, John Travolta se confruntă cu un nou val de acuzaţii. Un pilot pe care l-ar fi cunoscut actorul în anii 80 îl acuză pe acesta că s-ar fi iubit cu el.

John Travolta a avut parte de un scandal de proporţii anul trecut, când mai mulţi bărbaţi ar fi dezvăluit că s-ar fi culcat cu actorul.

Starul de Hollywood a negat vehement aceste zvonuri, susţinând că este heterosexual şi că îşi iubeşte soţia, însă acum, o altă cunoştinţă veche iese la atac. Este vorba despre un pilot pe care Travolta l-ar fi întâlnit acum mai bine de 30 de ani. Într-un volum autobigrafic, Doug Gotterba susţine că el şi actorul ar fi făcut sex, în anii 80 şi că acesta i-ar fi cerut să se întregistreze.

„Am zburat spre Monterey, California, apoi spre Highlands, în Carmel. Am luat o cină minunată, însoţită de o sticlă de Merlot şi, pe toată durata serii, am avut senzaţia că sunt curtat. Ca amant, John este foarte delicat, dar, în acelaşi timp, pasional (…) La un moment dat, a vrut să ne şi filmăm în timp ce facem sex, dar am refuzat. Mă chema acasă la el la orice oră din zi şi din noapte”, îşi aminteşte Gotterba, care susţine că i-a fost iubit lui John Travolta vreme de şase ani.

Relaţia pasională s-a terminat după ce pilotul a decis să pună punct, sătul de presiunile şi gelozia actorului. S-au reîntâlnit în 1992, iar pilotul l-a întrebat dacă mai este atras de bărbaţi, deşi era însurat cu actriţa Kelly Preston.

„S-a uitat în ochii mei şi mi-a spus: ” Ei bine, Doug, încă prefer bărbaţii””, mai spune pilotul.

libertatea.ro.


Distribuie
..