Un cuplu celebru de HOMOSEXUALI s-a despărţit. Despre cine este vorba | FOTO

Distribuie

Lumea modei a rămas fără replică după ce Marc Jacobs a anunţat că părăseşte casa de modă Louis Vuitton, iar acum se pare că designerul a hătărât să facă schimbări şi în viaţa personală. Bărbatul s-a despărţit şi de iubitul lui, Harry Louis, un fost star porno, devenit model.

Anunţul a fost făcut de Harry, în vârstă de 25 de ani, pe contul sau de Instagram, unde a postat o fotografie din vremea când încă forma un cuplu cu designerul. Instantaneul a fost prelucrat încât să semene cu o oglindă spartă, sugerând sfârşitul relaţiei, scrie Libertatea.ro.

Motivul despărţirii este „distanţa şi lipsa timpului, din cauza programului„, dar tinerelul nu a uitat să precizeze că Marc este „o persoană minunată”. Cei doi erau împreună din 2011, iar după o desparţire de scurtă durată, în 2012, ei au reluat cu şi mai multă pasiune relaţia, fiind surprinşi la fiecare apariţie în ipostaze deosebit de tandre.

Designerul a renunţat de curând şi la funcţia de director creativ al brandului Louis Vuitton, căruia i-a fost fidel timp de 16 ani, pentru a se ocupa mai mult de promovarea propriei case de modă, care îi poartă numele.


Distribuie
..