Un bărbat i-a dat fostei sale soții jumătate din toată averea lor! GALERIE FOTO

Distribuie

Uneori, pentru oamenii care divorțează și vor să împartă bunurile lor 50 la 50, situația poate fi foarte emoțională și greu de suportat, din punct de vedere financiar. Într-un gest ironic, un bărbat din Germania a demonstrat tuturor cum s-a sfârșit căsătoria sa.

Bărbatul a făcut de fapt o treabă bună și a distrus toate lucrurile lor: de la ursulețul de pluș până la mașina lor, tăindu-le în jumătate. Acum el vinde toată jumatatea lui pe site-ul eBay, într-o licitație on-line.

„Mașina este într-o stare destul de bună pentru vârsta ei, dar există zgârâieturi, și lipsește o jumătate „.

„În opinia mea, această este soluția perfectă pentru utilizatorii care vor să economisească spațiu, dar nu își pot permite un MacBook Air”


„În ciuda tuturor părților ce lipsesc, partea din față a bicicletei funcționează perfect”.


„Spre deosebire de fosta mea soție, eu nu pot spune nimic rău despre pat, într-adevăr, am dormit întotdeauna bine în ea”.


„Este telefonul perfect pentru persoanele care nu vor să facă apeluri”.


„Scaunele sunt superbe pentru un colț de artă”.


„Să te uiți la TV singur este deja destul de deprimant. Dispozitivul este foarte compact și are mai multe opțiuni, dar nu sunt sigur că acestea funcționează „


„În ultimii ani, am petrecut multe seri frumoase pe această canapea cu femeia mea. Ei nu i-a părut totuși că sunt atât de frumoase, de aceea fosta mea soție stă acum pe un alt pat „.


„Cel mai bun album REM … „.


„Este mult mai mic și mai ușor de gestionat. În plus, veți avea pace cu acest telefon: Garantez să nu sune și să nu vibreze „.


Distribuie
..