Uite cum creezi atmosfera perfectă pentru sex

Distribuie

O viaţa sexuală activă însemnă pentru organismul nostru mai mult decît ne imaginăm. Chiar dacă şi tu şi partenerul tău veniţi obosiţi de la lucru şi nu mai aveţi chef de sex, trebuie să încercaţi să obţineţi acea dorinţă sexuală pentru a nu pierde cu încetul romantismul şi dragostea din relaţia voastră.

Uite ce trebuie să faci ca să-ţi reîntorci pofta de sex:

Elimină toate obstacolele – şi aici vorbim de telefon, internet, laptop şi chiar televizorul dacă încă te mai uiţi. Trebuie să ştii că, cu cât mai mult timp petreci în faţa calculatorului, cu atât mai mică va fi pofta ta de a face sex. Stinge lumina din toată casa măcar pentru o oră, aprinde nişte lumânări şi….poftim, pofta va reveni mai repede decât te-ai fi aşteptat.

Fă sex cu energie – în timpul sexului nu trebuie să fii serioasă. Alergaţi goi prin casă, bateţi-vă cu pernele, muşcaţi-vă, murdăriţi-vă cu pastă de dinţi. Vei vedea şi singură cum aceste lucruri aparent simple şi copilăreşti, vor deveni sexy şi-ţi vor trezi pofta de sex. Mai mult, acestea te vor scăpa de stresul de la muncă şi-ţi vor da energia de care are nevoie ca să te simţi protejată şi împlinită.

Aminteşte-ţi de primele clipe petrecute în doi – toate relaţiile de dragoste sunt mult mai energice la început. Toate lucrurile sunt trăite la maxim iar sexul nu este o excepţie. Aminteşte-ţi cum îl priveai, cum aşteptai ziua în care trebuia să vă vedeţi, cât de dulce era întâlnirea, partidele de sex spontane, nopţile lungi de dragoste. Acum că sunteţi împreună şi aveţi tot timpul din lume pentru voi şi dragostea voastră, nu vă rămâne decât să experimentaţi şi să gustaţi din plin din plăcerea sexului.

Mergi la întâlnire – tot cu iubitul tău. Lasă-l să te ia de la serviciu şi să mergeţi într-un restaurant. Îmbracă-te ca o divă şi lasă-te curtată de bărbatul pe care îl iubeşti. Complimenteţi-vă, flirtaţi, provocaţi-vă moral, iar seara când te aduce acasă, arată-i toată dragostea pe care i-o porţi.

Ce ziceţi, încercaţi?


Distribuie