TOT ce nu ştiai despre jucăria sexuală, VIBRATORUL

Distribuie

Vibratorul este jucăria sexuală care poate fi folosită doar de tine, în intimitatea dormitorului sau a budoarului. El există de mai bine de 140 de ani şi este o jucărie sexuală uşor de găsit în zilele noastre şi accesibilă din punct de vedere financiar.

Primul vibrator a fost inventat în anul 1869 de medicul american George Taylor. Jucăria sexuală chiar vibra, funcţionând, în mod surprinzător, pe aburi.

Primele vibratoare electrice şi cele pe baterii au apărut abia la finele secolului 20, fiind printre primele obiecte de uz personal electrificate. 

American Vibrator Company, a fost printre primele care a îndrăznit să promoveze vibratorul făcând referire la plăcerea femeii. Mai mult, reprezentanţii American Vibrator Company susţineau că vibratorul poate menţine o femeie tânără mai multă vreme.

În prezent, pe piaţă există trei tipuri de vibratoare foarte populare: alungite, curbate şi “iepuraş”.

Nu există un model mai “eficient” decât celălalt, experimentarea tuturor fiind cel mai bun mod de a afla care este potrivit fiecărei persoane în parte. 

Vibratoarele alungite, în formă de glonţ, sunt relativ micuţe, discrete şi nu atât de puternice ca vibratoarele mai mari. Unele sunt chiar dificil de ţinut în mână tocmai din cauza formei alungite. Dacă mai punem la socoteală şi lubrifiantul care se prelinge pe el, vibratorul-glonţ nu-i uşor de manevrat.

Vibratoarele curbate sunt noua senzaţie pe piaţa jucăriilor sexuale. Au fost proiectate astfel pentru a stimula şi punctul G al femeii.

Vibratoarele “iepuraş” sunt echipate şi cu stimulare clitoridiană, motiv pentru care sunt preferate de o mulţime de reprezentante ale sexului frumos.

sursa: lyla.ro


Distribuie
..