Topul celor mai incomode şi PERICULOASE poziţii sexuale

Distribuie

Toate femeile îşi doresc să experimenteze cât mai mult, astfel încât să uimească mereu partenerii. Nu întotdeauna trebuie să încercăm poziţii care ar părea iniţial interesante, însă în realitate pot provoca durere în loc de plăcere şi chiar te poţi alege cu traume.

Iată un top al celor mai incomode, imposibile şi periculoase poziţii sexuale:

1. Cleştele

Partenerul stă în picioare, iar tu te sprijini într-o singură mână pe podea, el îţi ridică picioarele şi te trage dintr-o parte cu fundul spre el. În cazul în care nu cumva te antrenezi să dansezi în show-urile Madonnei, ia-ţi gândul de la o asemenea poziţie! E imposibil să îţi susţii greutatea propriului corp într-o singură mână pe toată perioada contactului sexual, şi uite aşa dispare orice urmă de plăcere, scrie sfatulparintilor.ro.

2. Poziţia hidrantului

Cu capul în jos, te sprijini în ambele mâini, cu picioarele desfăcute şi îndoite, iar partenerul te penetrează astfel din picioare. Dacă ai exersat poziţia în cauză şi stai cu uşurinţă aşa, înseamnă că există posibilitatea să obţii şi orgasmul.

3. Roata de biciletă

Partenerul stă în cap, cu picioarele în sus, într-un perfect echilibru, fără să se sprijine pe vreun alt membru, iar tu, practic, te caţeri pe el. E imposibil şi de explicat, dar de încercat, cu atât mai mult.

4. Foarfeca din picioare

El te penetrează pe la spate, în timp ce tu te balansezi la orizontală, eventual cu capul în pernă. Adică un fel de gimnastică aerobică care durează ceva mai puţin decât o şedinţă obişnuită, însă cu aceleaşi rezultate, adică doar ceva calorii arse, căci de orgasm nici nu poate fi vorba!

5. Balansoarul

El în picioare, te penetrează pe la spate, în timp ce tu îţi ţii coloana şi capul cât de sus poţi, într-un balans perfect. Penetrarea ca penetrarea, însă plăcerea pleacă odată cu încordarea până la durere a tuturor muşchilor spatelui tău.

6. Roaba

Da, partenerul te penetrează şi tratează în consecinţă, exact ca pe o roabă. Tu stai în mâini şi el te manevrează. E de încercat, cine duce, duce. Nu poţi să ştii de unde răsare orgasmul.

7. Spătarul

El levitează pe spate, din picioare, la un unghi de vreo 45 de grade, iar tu te sui pe el, cu fundul fix în penisul lui şi cu picioarele pe umeri. Bineînţeles că partenerul poate cădea pe spate în orice secundă, iar tu abia respiri. O poziţie, pur şi simplu imposibilă!

8. Pasajul

Tu stai în poziţia sportivă denumită “lumânarea”, iar el te penetrează, aşezându-se peste tine ca pe un scaun. Nu se ştie unde va nimeri penisul lui, în vagin sau în anus, dar ce mai contează, atâta timp cât spatele tău poate ceda oricând, auzind pârâiala vreunei vertebre.

9. Poziţia scoică

El te susţine, practic, numai în penisul lui, iar tu, complet în aer, contrabalansezi.

Poziţia e realizabilă doar dacă ai nişte muşchi abdominali supranaturali sau eşti contorsionistă sau participi la Olimpiada de gimnastă şi ai câştigat medalia de aur.

 


Distribuie
..