TOP locuri INCITANTE pentru SEX rapid şi plin de CREATIVITATE

Distribuie

În viaţa de cuplu partenerii caută să fie creativi şi să găsească noi idei de a avea o partidă de sex cât mai ingenioasă şi rapidă. Lipsa de timp ar fi o problemă din cauza căreia multe persoane recurg la imaginaţie când vine vorba de o partidă rapidă de sex.

Iată câteva modalităţi de a face sex rapid şi creativ:

1. Sex în lift

Liftul este locul minunat pentru acest tip de iubire deşi dacă urci sau cobori o singură dată nu ai timp suficient. Opreşte liftul între două etaje şi bucuraţi-vă de câteva momente de intimitate.

2. Sala de cinema este excelentă

Sălile de cinema sunt perfecte pentru practicarea sexului oral, dar atenţie la locurile pe care vi le alegeţi, de dorit ca acestea să fie cât mai izolate, pentru a evita incidentele.

3. În club sau restaurant

Nu vă trebuie decât să găsiţi locul cel mai întunecat din club. Un exemplu ar fi şi baia din localul respectiv. E posibil să fiţi descoperiţi, văzuţi sau auziţi, dar dacă aveţi porniri exhibiţioniste, acest lucru nu va face decât să crească plăcerea.

4. Scările interioare

În cazul în care aveţi birourile într-o clădire înaltă şi cu lift, mergeţi la cel mai înalt etaj şi lăsaţi-vă cuprinşi de pasiune timp de câteva minute.

5. Maşină

Alegeţi cu grijă locul în care parcaţi maşina astfel încât să nu vă treziţi cu poliţia pe cap.

6. Pe o alee întunecată

Aleea perfectă este cea întunecată, aflată în apropierea restaurantului la care aţi fost.

7. Biroul, pur şi simplu ideal

Atunci când doi fac sex pe masa din birou, partida devine şi mai excitantă. Trebuie să fiţi precauţi însă, fiindcă toată distracţia se poate transforma în ceva foarte neplăcut dacă veţi fi demascaţi.


Distribuie
..