Top cele mai FIERBINŢI poziţii sexuale ce garantează continuitatea relaţiei

Distribuie

Într-o relaţie viaţa sentimentală trebuie condimentată mereu pentru a avea o continuitate garantată. Sexul este extrem de important, iar acesta trebuie reînoit în permanenţă cu câteva tehnici originale, care oferă diversitate în intimitate.

Iată mai jos câteva poziţii sexuale originale şi fierbinţi:

BALANSOARUL – Dacă dispuneţi de unul, sau vă aflaţi în preajma unui balansoar şi nimeni nu vă observă, puteţi să profitaţi de acest lucru. În timp ce vă legănaţi, încalecă-ţi iubitul şi surprinde-l cu cele mai energice mişcări.

FEMEIA DEASUPRA, cu spatele – Aceasta este una dintre poziţiile preferate de bărbaţi pentru că, deşi nu îi permite să te privească în ochi, îi oferă „priveliştea mult visată”. Mai mult, este excitat de faptul că tu deţii controlul.

ARMA ÎNCĂRCATĂ – Acest tip de poziţie favorizează stimularea punctului G, deci, femeia are mai multe şanse de a ajunge la orgasm. Bărbatul stă cu picioarele uşor desfăcute şi întinse. Femeia îşi încalecă partenerul şi se lasă uşor pe spate, sprijinindu-se în mâini.

MAGICIANUL – Ea stă întinsă pe spate, cu picioarele ridicate, în timp ce bărbatul îngenunchează în faţa ei şi îi pride picioarele, sprijinindu-le pe umerii săi. Pentru un control mai exact al penetrării, bărbatul ţine femeia de şolduri.
sursa: ziarulring.ro


Distribuie