Top 5 ZODII de femei SEXPERTE! Te numeri printre ele?

Distribuie

Influența semnului zodiacal se resimte în toate aspectele vieții tale, începând de la personalitate și până la felul în care te comporți… în dormitor! Iată care sunt cele mai bune femei la pat, în funcție de zodie:

Femeia Scorpion

Nicio femeie nu emană ca tine senzualitate prin toţi porii. Cei din jur se simt atraşi în mod inexplicabil de tine, pentru că ai acel ceva. Libido tău este deosebit de mare, dar nu îţi place sexul ocazional, de aceea, în mare parte din timp eşti implicată în relaţii de cuplu. Nu poţi să te bucuri de sex, fără să te implici şi sentimental. În pat ai nevoie de afecţiune, pentru a te lăsa dusă de val.

Femeia Berbec

Îţi place să îţi pui mintea la contribuţie în timpul sexului şi mulţi ar spune că ai o inteligenţă sexuală ieşită din comun. Fanteziile tale sunt elaborate, mereu noi şi provocatoare. Crezi că sexul este o activitate eliberatoare, care te poate modela ca femeie în general. De aceea deteşti bărbaţii care văd sexul ca o simplă activitate fizică şi nu caută să îl trăiască şi cu mintea.

Femeia Vărsător 

Își surprinde partenerul cu poziții care mai de care mai complicate și este deschisă la orice. Îi place să domine și face primul pas atunci când are dispoziția necesară. Romantismul și atmosfera nu sunt importante, însă pune preț pe senzațiile fizice.

Femeia Leu

Născută în zodia Leu, cel mai probabil ai fost înzestrată cu atuuri fizice extrem de feminine şi cu o fire charismatică, ce atrage uşor orice bărbat. Un bărbat intră mai repede în patul tău dacă îţi face complimente fierbinţi, pe care le vezi şi ca pe o flatare, dar şi ca pe o formă de preludiu.

Femeia Capricorn

Femeia Capricorn face dragoste, nu sex. Îi place să își răsfețe partenerul nu doar pentru el, ci pentru a se simți ea o ființă sexuală. Este sensibilă la toate sentimentele implicate în acest proces și uneori se excită doar de la o strângere de mâini.


Distribuie
..