Top 5 lucruri care NU se fac de Valentine’s Day

Distribuie

Valentine’s Day este ziua iubirii necondiţionate, ziua în care sentimentele voastre contează mai mult ca oricând, ziua în care TU şi EL trebuie să fiţi într-o simbioză perfectă şi să vă bucuraţi de fiecare secundă împreună!

Dacă asta se întâmplă în fiecare zi, cu atât mai bine! Nu uitaţi insa, ca atunci când vine vorba de bărbaţi orice glumiţă oricât de nevinovată se poate transforma în motiv de despăriţre şi cum nu vreţi să riscaţi tocmai astăzi aşa ceva, am realizat un TOP 5 al lucrurilor care nu se fac de Valentine’s Day!

1. NU întârzia la întâlnirea cu EL! În 2015, treaba cu sfertul academic şi cu domniţele aşteptate la infinit pe-o bancă de cel care le face curte e expirată de mult! Da, ştim că stai mai mult decât de obicei în oglindă, însă nu exagera! S-ar putea să te trezeşti că s-a plictisit să te aştepte şi a plecat acasă sau la o bere cu amicii lui single care se uită la meci, mănâncă seminţe şi înjură si bye bye happy Valentine’s Day!

2. Nici în glumă NU pomeni de vreun fost prieten, îi vei face praf orgoliul şi îi vei frânge inima chiar de Ziua Îndrăgostiţilor! NU discuta nici despre vreo fostă de-a lui, chiar de-ar fi să-ţi muşti limba! Pentru ei nu contează ce a fost, ci ceea ce este şi va fi! Plus că s-ar putea să te părăsească dacă nu astăzi, din cel mai fin bun simţ, în viitorul apropiat pentru astfel de gafe atât de familiare nouă, femeilor, atât de iritante pentru ei în general!

3. Dacă aţi hotărât să sărbătoriţi la un party privat, într-un double date sau cu mai multe cupluri, NU îi ignora prietenii chiar dacă nu îi cunoşti foarte bine! Nici ţie nu ţi-ar conveni să strâmbe din nas ori de câte ori îl târăşti la întâlnirea cu prietenele tale sau îi faci cunoştiinţă cu diverse persoane care nu fac parte din anturajul lui!

2. NU îl duce la shopping şi nu-l lăsa să achite el cine ştie ce note de plată! O să te întrebe enervat de ce ţi-ai mai dat întâlnire cu el, dacă preferi să îţi petreci timpul printre raioane de haine şi pantofi! Dacă veţi împărţi cheltuielile acestei zile (valabil şi în general), te va privi ca pe o femeie independentă, sigură pe ea şi realizările ei şi te aprecia mai mult. NU fi coada lui, fă-l să te urmeze!

1. Te scoate din sărite mama lui care-l sună din 5 în 5 minute ca să verifice dacă totul e în regulă!? Fii sigură că o face intenţionat pentru a vă strica seara şi a se impune încă o dată ca fiind cea mai importantă femeie din viaţa lui de până acum! Fii deşteaptă! NU o vorbi de rău pe „mama-soacră” şi NU-i arăta că te deranjează! Până la urmă, ea rămâne mama şi depinde numai de tine dacă ştii să gestionezi situaţia în aşa fel încât să rămâi cu el forever and a day, să te placă şi el şi mama lui pentru că eşti foarte matură şi înţelegătoare! Fii perfectă!

perfecte.ro.


Distribuie