Top 5 jucării EROTICE pentru începători

Distribuie

Să aduci jucării de la sex shop în dormitorul conjugal poate fi o provocare. pe de altă parte, astfel de recuzite ajută viaţa de cuplu să iasă din rutina zilnică. Vezi care sunt cele 5 jucării erotice pentru începători.

Un vibrator tip bullet

Nu este intruziv, iar unele modele sunt construite în aşa fel, încât trebuie să ţii butonul mereu apăsat pentru a obţine plăcere. Un astfel de dispozitiv este, prin urmare perfect pentru cupluri care vor să scape de monotonie în pat.

Un puf din pene pentru gâdilat

Dacă nu sunteţi cee mai perverse persoane şi vreţi să începeţi jocurile sexy cu ceva relativ nevinovat, un astfel de dispozitiv este ideal.

Cuminte, dar care oferă senzaţii intense, o jucărie pentru gâdilat arată frumos, iar ambii parteneri se pot bucura de efectele benefice.

Dacă vreţi să condimentaţi acţiunea, puteţi să adăugaţi o eşarfă cu care să legaţi mâinile la spate şi, deodată, gâdilatul pare muuult mai interesant.

Un set de bondage pentru începători

O mască pentru acoperit ochii şi nişte cătuşe sau dispozitive care imobilizează încheieturile cu hamuri sunt o altă metodă simpatică de a aduce jucării erotice în pat, fără să vă înscrieţi la categoria profesionişti”.

Le puteţi folosi împreună sau pe rând, după cât de deschis este partenerul la astfel de „practici neortodoxe”.

Lubrifianţi cu arome sau senzaţii

Dacă sunteţi foarte timizi în ceea ce priveşte jucăriile sexuale şi nu vă tentează obiectele care se introduc în locuri intime, puteţi încerca ceva foarte plăcut şi cuminte.

Lubrifianţii care au arome de fructe sau cei care oferă o senzaţie de încîlzire pot fi un bun început pentru o viaţă intimă mai lipsită de inhibiţii.

Un vibrator pentru el şi ea

Există pe piaţă virbatoare concepute special pentru ambii parteneri. Cu alte cuvinte, aceste adevărate gadgeturi se desfac în două părţi distincte, unul pentru stimulare clitoridiană, iar celălalt pentru senzaţii inedite în testicule.

Poate că un astfel de dispozitiv nu este tocmai pentru cei ruşinoşi, dar nu uitaţi că sunteţi adulţi şi faceţi deja sex, deci puţină aventură nu strică niciodată. Dacă nu vă place, puteţi oricând să renunţaţi.

unica.ro.

 


Distribuie