Top 3 cupluri de zodii care NU se vor înțelege NICIODATĂ într-o relație

Distribuie

Într-o relație, compatibilitatea este de bază, astfel încât trăsăturile de caracter trebuie să se îmbine armonios pentru a obține, în final, fericirea mult visată.

Atunci când vine vorba de zodii, sunt câteva combinații pe care ar trebui să le eviți!

Scorpion- Leu

Două firi puternice, încăpățânate și autoritare nu au cum să facă o casă bună împreună! Între voi va exista mereu o competiție pentru așa numita poziție de „lider”, pe care, de cele mai multe ori o va câștiga Scorpionul. În schimb, din punct de vedere profesional puteți cunoaște cele mai înalte culmi ale succesului.
Berbec – Rac

Aparent, sunteți două firi total opuse, primul este pasional și dinamic, celalalt tandru și sensibil. Într-o relație de lungă durată v-ați putea plictisi, însă pentru o aventură sunteți născuți unul pentru altul, asta pentru că vă completați perfect. Chimia se va simți din prima clipă!
Taur – Balanță

Taurului îi place să mintă, dar o face prost. Privirea îi fuge, transpiră, își mișcă buzele involuntar, iar Balanțele sunt un detector bun de minciuni. Nu arată că au sesizat minciuna, ci așteaptă momentul potrivit pentru a întoarce răul. Este o relație ca la vânătoare, cine înjunghie primul rămâne în viață. În final rămân amândoi răniți, iar când se reîntâlnesc se lasă cu scandal.

http://a1.ro.


Distribuie
..