Tipuri de SEX ce garantează reînvierea PASIUNII

Distribuie

Când relația voastră capătă o anumită vechime, felul în care faceți dragoste se va schimba. Pe măsură ce vă veți apropia unul de celălalt, pasiunea nu va mai izvorî neapărat din entuziasmul creat de inedit și necunoscut. În loc să lăsați energiile voastre sexuale să se diminueze, puteți face în așa fel încât relațiile voastre amoroase să devină și ele mai profunde, la fel ca și relația voastră.

1. Partidele rapide de sex.

Există căi prin care puteți face sex chiar și dacă nu aveți timp de o seară romantică. Unul dintre voi poate să-i facă celuilalt o partidă de sex oral înainte să plece la muncă sau puteți să faceți o partidă de sex rapid înainte să mergeți la o petrecere, scrie fabuloase.ro.

2. Sexul pe ascuns.

Fiind un fel de fruct interzis, sexul pe ascuns va da o nouă dimensiune relațiilor voastre erotice. Puteți face sex în spatele ușii închise de la dormitor în timp ce copiii se uită la televizor, vă puteți retrage într-o cameră din locuința părinților când îi vizitați, puteți chiar să-i faceți o vizită partenerului la muncă și să vă faceți de cap acolo, dacă circumstanțele o permit.

3. Sexul romantic.

Folosiți orice este posibil pentru a crește nivelul de romantism: lumânări, o cină delicioasă, să vă îmbrăcați frumos, poate chiar o cameră de hotel.

4. Sexul din trecut.

Recreați o scenă din perioada de dinainte să vă căsătoriți, într-un mod cât mai fidel. Spre exemplu, vă puteți duce din nou la hotelul unde v-ați făcut de cap când erați studenți sau într-o excursie pe care ați făcut-o împreună când încă erați doar iubiți.

5. Sexul de împăcare.

După ce ați avut o ceartă sau o discuție în contradictoriu, îngropați securea războiului printr-o partidă de amor.

6. Sexul de alinare.

Când unul dintre voi este trist sau stresat, celălalt poate iniția o partidă de amor pentru a-i alina suferința.

7. Sexul de relaxare.

E tipul de sex cel mai potrivit pentru o dimineață de weekend, când nu aveți nicio obligație, puteți să luați micul dejun în pat și să faceți dragoste cât de mult vă doriți. Nu există nicio presiune și nicio grabă.

8. Sexul de încurajare.

Este recomandat când unul dintre voi trece printr-o perioadă de nesiguranță sau când vreți să vă asigurați reciproc de iubirea și de devotamentul pe care îl aveți pentru celălalt. E acompaniat de multe declarații verbale de iubire și de apreciere.

9. Sexul cu fantezii.

Puneți în practică fanteziile voastre: asistenta și pacientul, dominatrix și sclavul, stripperița și clientul, două personaje preferate dintr-un film sau orice altceva vă mai trece prin cap. Vă puteți folosi de costume, de măști, de jucării erotice sau de orice altceva ce vă stârnește interesul.


Distribuie
..