Tipuri de SEX care vă apropie foarte mult

Distribuie

Într-o relaţie de cuplu, sexul este foarte important: este un liant care vă apropie fizic şi emoţional. Unele tipuri de sex vă îmbunătăţesc viaţa intimă şi relaţia. Vezi mai jos care sunt acestea.

Sex o zi întreagă

La propriu nu poţi face o zi întreagă pentru că aţi fi mult prea extenuaţi. Însă puteţi avea o zi, de exemplu în weekend, în care să staţi numai în pat, să vă relaxaţi şi să faceţi sex pe tot parcursul zilei, cu pauze de masă, de baie, de vorbit, de dormit şi aşa mai departe, scrie unica.ro. Nu este surprinzător să afli că o astfel de zi, petrecută împreună în pat, vă va face să vă simţiţi mult mai conectaţi şi legaţi, decât o partidă de sex după care te îmbraci şi pleci 15 minute mai târziu.

Sex cu lumina aprinsă

Intimitatea în cuplu apare atunci când reuşeşti să faci sex cu lumina aprinsă – sau în plină zi – fără să îţi mai fie teamă de ce va crede despre tine dacă te va vedea în toată splendoarea. Când te simţi cu adevărat bine în compania iubitului tău şi nu mai simţi pic de stres că ţi se vede burtica sau că ai uitat să te epilezi pe picioare, atunci înseamnă că aţi ajuns într-un punct bun, sănătos, un lucru cu care nu mulţi se pot lăuda. Totuşi, chiar dacă vă simţiţi bine oricum unul în compania celuilalt, nu înseamnă că trebuie să uitaţi să vă mai îngrijiţi.

Sex foarte comod

Vă cunoaşteţi atât de bine şi aveţi un repertoriu atât de bine pus la punct încât poţi număra secundele, mişcările şi toate sunetele până ajungeţi la sfârşit. Câteodată este atât de plăcut să aveţi partide de sex comode pentru că ştii că la final amândoi veţi fi satisfăcuţi şi împreună formaţi o singură fiinţă. Acest tip de sex vă apropie emoţional foarte mult, însă aveţi grijă cu comoditatea! Din când în când este sănătos să schimbaţi rutinele, ca să nu ajungeţi să vă plictisiţi unul de celălalt.

Sex cu peripeţii

Ce poate face o amintire mai amuzantă decât o partidă de sex din trecut care… nu a ieşit aşa cum vă aşteptaţi, ci s-a lăsat cu lovituri, căzut din pat şi la sfârşit cu râsete? După un astfel de contact sexual „nereuşit”, cel mai important este să puteţi discuta liber despre cele întâmplate şi mult mai important să vă puteţi amuza pe seama faptelor. Dacă râdeţi împreună, veţi fi mai apropiaţi, chiar dacă partida de sex nu a mers aşa cum aţi fi visat.


Distribuie
..