Tipuri de femei, DORITE de bărbaţi

Distribuie

Unele femei sunt mai „atrăgătoare” pentru bărbaţi decât altele, nu neapărat din punct de vedere fizic, ci pur şi simplu prin trăsăturile de caracter şi prin personalitatea lor. Iată care sunt tipologiile feminine cele mai dorite de sexul tare.

Drăguţ

a „Drăguţă” este mereu optimistă, are o atitudine pozitivă, este mulţumită de ceea ce are – într-un cuvânt este compania ideală. Este o persoană originală, fără urmă de prefăcătorie şi este întotdeauna fericită să te vadă. Acest gen de femeie este greu de găsit, deoarece majoritatea sunt „luate” imediat ce apar disponibile „pe piaţă”.

Justiţiara. Acest gen de femeie este o adevărată feministă – nu una radicală, de genul celor care urăsc bărbaţii. Nu este genul de femeie care cere drepturi egale între femei şi bărbaţi, dar se aşteaptă că tot bărbatul să o întreţină, ci mai degrabă genul care crede în egalitate de la pregătirea cinei până la lupta în prima linie de război.

Crede că o relaţie ar trebui să fie un parteneriat în care fiecare îşi aduce aportul în proporţie de 50%.

Senzuala. Trebuie să fii foarte norocos, dragă bărbatule, pentru a găsi o Senzuală! Aceasta iubeşte bărbaţii şi sexul – şi nu ascunde acest lucru. Nu înţelegeţi prin aceasta că îşi vinde corpul sau că se foloseşte de sex pentru a manipula bărbaţii, ci pur şi simplu aşa este ea.

A nu se confunda însă cu o nimfomana, care are probleme psihologice. În timp ce majoritatea femeilor o urăsc deoarece se oferă pe tava bărbaţilor, aceştia o adoră, normal, nu numai pentru că este lipsită de inhibiţii, dar şi datorită faptului că nu ascunde că-i place sexul. Este o specie rară, dar merită căutată.

Cea mai bună prietenă Înrudită îndeaproape cu „Drăguţa”, este o adevărată plăcere să te afli în compania ei. Este genul de femeie cu care eşti mereu în deplină armonie – vă plac aceleaşi lucruri, aceleaşi locuri. Poţi petrece cinci minute cu ei şi ai impresia că o ştii de o viaţă. Este întotdeauna de aceeaşi parte a baricadei ca şi tine, râde la toate glumele tale şi te sună fie si numai pentru a-ţi spune „bună”. Dar (normal că trebuie să existe şi un „dar”), dacă ai intenţii serioase în privinţa ei, va trebui să-i spui clar încă din prima zi, pentru că dacă îi intră în cap că sunteţi „buni prieteni”, va fi imposibil să se răzgândească şi să vadă în tine mai mult decât atât.

Directa. Este genul de femeie care ştie să comunice. Nu-i plac jocurile, nu aşteaptă ca bărbaţii să-i citească gândurile. Dacă are ceva de zis, va pune mâna pe telefon şi îţi va spune. Va face ceea ce spune că va face – nu spune un lucru şi face opusul. Deşi poate fi mai necioplită uneori, cel puţin vei şti unde te afli în opinia ei şi nu va trebui să-ţi pierzi timpul încercând să-i descifrezi comportamentul.

Independenta. Este o partidă bună pentru bărbaţii care nu au îndeajuns de mult timp de investit într-o relaţie sau pentru cei care au nevoie de mai multă libertate. Independenta are o viaţă proprie şi nu depinde de nimeni, nici financiar şi nici din punct de vedere al petrecerii timpului liber. Este genul care vrea un bărbat în viaţa ei, dar care nu are nevoie de el. Şi în mod sigur nu se aşteaptă de la un bărbat să-i rezolve problemele şi nu da vina pe el când lucurile nu merg aşa cum ar trebui.

Fără presiuni. În timp ce majoritatea femeilor caută bărbatul ideal şi visează la ziua nunţii, femeia „Fără presiuni” nu are astfel de preocupări. Se mulţumeşte cu o simplă relaţie şi nu îşi pune întrebări de genul „Încotro ne îndreptăm? Ce viitor are relaţia noastră?”, nici nu stă lipită de vitrina vreunui magazin de bijuterii, holbându-se la inele de logodnă.

Poate că vrea să se căsătorească la un moment dat, dar nu se grăbeşte – e de părere că trebuie să lase lucurile să-şi urmeze cursul normal.

Încrezătoarea. Ea se acceptă aşa cum e, şi se simte confortabil atât cu atuurile cât şi cu defectele sale. Şi simte la fel şi în ceea ce-i priveşte pe cei din jur. Nu are nevoie de atenţie constantă pentru a-şi hrăni ego-ul, are tone de încredere în ea însăşi şi întotdeauna merge pe drumul pe care şi l-a propus.

Atitudinala. Atitudinala este o partidă grozavă. Poate nu este cea care va câştiga primul loc la un concurs de frumuseţe (deşi ar putea fi), dar inteligenţa, agerimea şi prezenţa agreabilă, o fac să strălucească. Atrage oamenii ca un magnet. Personalitatea ei încântătoare distrage atenţia de la orice „defect” fizic pe care l-ar putea avea, doar pentru că este atât de plăcut să fii în preajma ei.

Întreţinere scăzută. Este cea mai rară dintre toate şi este o femeie modernă atipică. Chiar nu o interesează cât de mulţi bani are un bărbat – îl place pentru ceea ce este şi nu pentru avantajele pe care le-ar putea avea de pe urma lui. Este o feministă şi îşi va plăti singură consumaţia de la restaurant de cele mai multe ori.

Femeia ideală. Mulţi bărbaţi îşi aleg femei care sunt genul de trofeu, cele care să le ridice statutul în rândul bărbaţilor şi să le contracareze insecurităţile. Asta nu e un lucru rău, dacă găsesc femeia potrivită, cea care să-i facă fericiţi, şi căreia să nu-i pese de aspect, vârstă sau statut social.

teen.unica.ro.


Distribuie