Sunt LESBIENE şi seamănă leit cu Justin Bieber. NU AI SĂ CREZI cum arată acestea (GALERIE FOTO)

Distribuie

În doar câţive ani cântăreţul Justin Bieber a devenit un star de rang mondial şi un idol nu doar pentru adolescenţi, dar şi pentru homosexuali şi lesbiene. Fanii artistului îşi exprimă zilnic dragostea şi admiraţia faţă de cântăreţul canadian, prin intermediul reţelelor de socializare. Printre râvniţii admiratori se numără şi lesbienele care fac orice pentru a căpăta un aspect identic cu cel al lui Justin.

Coafura, stilul vestimentar şi năravurile artistului sunt întru totul imitate de lesbienele din întreaga lume. Într-un interviu pentru revista Rolling Stones, Justin a spus părerea sa despre homosexuali şi lesbiene: „Aceasta este o alegere proprie. Pe mine homosexualii  nu  mă afectează în niciun mod şi pe alţii  nu ar trebui  să-i afecteze„.

Îţi propunem să vezi cât de mult seamănă lesbienele-fane ale lui Justin Bieber.  Vei avea probabil o dilemă despre sexul  persoanelor din fofografii, însă te asigurăm că toate sunt de genul femin şi  fac orice să aibă un aspect identic cu cel al artistului.


foto:liveinternet.ru


Distribuie
..