STUDIU: Sexul GROZAV e doar în mintea noastră

Distribuie

Conform unui studiu realizat de cercetătorii britanici, s-a demonstrat că satisfacţia sexuală este direct proporţională cu indicele de inteligenţă emoţională.

Femeile cu o mai mare inteligenţă emoţională conştientizează mai bine propriile sentimente şi emoţii, precum şi pe ale altora. Pe de altă parte, femeile cu un indice de inteligenţă emoţională foarte mic au şi cea mai mică şansă de a ajunge la orgasm.

Există dovezi că activitatea sexuală regulată poate creşte inteligenţa femeilor. Mai mult de atât, acest efect este datorat estrogenului şi că un nivel mai crescut de estrogen prin activitate sexuală regulată creşte activitatea cerebrală în totalitate.

Specialiştii spun că doar pentru că eşti o persoană singură nu înseamnă că trebuie să te implici într-o relaţie serioasă pentru a face sex. Da, fiecare din noi are dreptul să se bucure de sex oricând şi în orice situaţie. Unica condiţie este: să nu te îndrăgosteşti de fiecare dată când faci amor.

Studiile spun că pentru o femeie a devenit ceva normal să mimeze orgasmul. O partidă de amor normală, în care ambii parteneri să se simtă bine „până la urmă” este destul de dificilă.

Din acest motiv, de foarte multe ori, femeile pur şi simplu se plicitisesc pentru că partenerul nu le satisface. Când starea de plictiseală este mai avansată, acestea, pur şi simplu mimează starea de bine.

 


Distribuie
..