STUDIU! în ce cazuri contează MĂRIMEA pentru FEMEI

Distribuie

S-au făcut numeroase studii privind preferinţele femeielor atunci când vine vorba de mărimea penisului partenerului de sex. O nouă cercetare scoate la iveală faptul că reprezentantele sexului frumos văd diferit lucrurile în funcţie de situaţie.

Un studiu recent sugerează că, în cazul aventurilor de o noapte, femeile îşi doresc un partener cât mai dotat, dar nu lungimea este cea important, ci grosimea.

41 de femei au fost rugate să analizeze 33 de penisuri de plastic. Toate erau albastre, dar mărimea varia, de la 10 cm lungime şi 6,3 cm circumferinţă la 21,5 cm lungime şi 17 cm grosime.

Reprezentantele sexului frumos au fost întrebate pe care l-ar alege dacă ar urma să aibă o aventură de o noapte cu un bărbat şi care ar fi mai indicat în cazul unei relaţii pe termen lung.

Astfel, în cazul relaţiilor pasagere, femeile au preferat un penis mai gros decât au dorit la un partener stabil.

În cazul lungimii, opiniile au fost aceleaşi: un penis de 16,5 cm era considerat ideal.
Cercetătorii spun că unele femei preferă un organ sexual masculin mai gros, pentru că acesta poate stimula mai uşor zonele sensibile din interiorul vaginului.În schimb, un penis prea lung poate provoca dureri, pentru că atinge cervixul.

Acesta este primul studiu care foloseşte modele tridimensionale, care pot fi mai bine observate de către femei.

libertatea.ro.


Distribuie
..