STUDIU După cât timp femeile se lasă văzute fără machiaj de către iubiţi

Distribuie

E demonstrat că bărbaţii urăsc machiajul în exces şi că adoră un ten proaspăt în defavoarea unui ten ascuns sub zeci de straturi fond de ten şi pudră. Însă, de ce să nu recunoaştem, tot a existat un moment în care ne-am lăsat bântuite de această dilemă: oare după cât timp într-o relaţie îl pot lăsa pe el să mă vadă complet fără machiaj?

Ei bine, iată ce spun rezultatele unui nou sondaj realizat pe nu mai puţin de 2.000 de femei: o femeie obişnuită va aştepta în medie patru săptămâni şi o zi până să-l lase pe iubitul ei să o vadă fără niciun strop de mahiaj pentru prima oară, potrivit site-ului glamourmagazine.ro.

Alte concluzii interesante

O treime dintre femei consideră că dacă ar fi făcut acest pas înainte în decursul relaţiei lor nu ar mai fi avansat în acelaşi fel.

Aproape 50% ditre ele îşi fac griji că partenerul lor nu le-ar mai fi considerat la fel de drăguţe.

60% dintre femei îşi reîmprospătează machiajul în timpul unei întâlniri, astfel încât tipul cu care iese la o întâlnire să nu vadă niciun defect pe tenul lor.

Spune-ne în spaţiul destinat comentariilor sau votează în sondajul de pe site după cât timp laşi pe iubitul tău să te vadă fără machiaj?


Distribuie
..