STUDIU: Dacă femeia este mai frumoasă, relaţia dureaza mai puţin

Distribuie

Fiecare bărbat visează să aibă lângă el o femeie atrăgătoare, fără să conştientizeze că poate mai devreme sau mai târziu „dulcea minune” îşi va lua zborul.

Cercetătorii spun că femeile frumoase îşi dau seama că îşi permit să aleagă şi pot avea forţa să renunţe la relaţiile care şi-au urmat cursul. Pe de altă parte, femeile mai puţin fascinate au mai puţine posibilităţi şi, prin urmare, au mai multă grijă de relaţiile pe care le construiesc.

Acest lucru este susţinut şi de un studiu realizat de cercetătorii britanici. Cercetările au scos la iveală faptul că bărbaţii un pic mai urâţei văd ameninţări la tot pasul, chiar şi acolo unde nu există.

O femeie sufocată de gelozia partenerului, dacă este frumoasă, poate decide cu uşurinţă să-şi refacă viaţa cu un alt bărbat.

Studiul a demonstrat că în timp ce un soţ sau un logodnic nu foarte atrăgător nu este un obstacol pentru o relaţie de durată, o iubită foarte frumoasă poate scurta mult drumul parcurs împreună.

Există foarte multe situaţii când şi bărbaţii părăsesc femeile. Dar de ce? Este o întrebare care macină multe femei. Să ştiţi că nu există femeie, care, măcar o dată în viaţă, să nu îi fi fost teamă că toată povestea de dragoste să nu se termine cu o despărţire şi cu multe lacrimi.

Pentru un bărbat, spre exemplu, într-o relaţie, felul cum o femeie reacţionează în situaţii de minimă importanţă indică felul cum acesta va reacţiona în faţa unor greutăţi mai mari ce pot apărea în viitor.

În cazul în care o femeie este mereu negativistă şi foarte sentimentală, şi nu se poate stăpâni chiar atunci când bărbatul încearcă să îi explice lucrurile şi să o ajute, atunci bărbatul va crede că lucrurile nu vor sta mai bine nici pe viitor.


Distribuie
..