STUDIU! Cine vrea mai multe aventuri de-o noapte, femeia sau bărbatul

Distribuie

O nebunie de câteva ore care a pornit în urma unei atracţii fizice sau în urma unui pahar în plus. Dar cine are şi cine vrea mai multe distracţii de acest gen, femeia sau bărbatul? Vezi ce au descoperit cercetătorii.

Femeile şi sexul

Pentru femei, sexul întotdeauna a fost o poveste ceva mai complicată, dar doar din cauză pentru că femeile transformă actul sexual în ceva complicat, emoţional, care se vrea a relaţie şi nu prea şi aşa mai departe. În timp, atitudinea femeilor în faţa sexului s-a schimbat şi nu mai este văzut ca un tabu. Spre exemplu, în urmă cu 25 de ani, un studiu a arătat că 70% dintre bărbaţi ar face sex cu o persoană necunoscută, în timp ce nicio femeie nu ar face asta – adică 0%, notează unica.ro.

Femeile şi aventurile de-o noapte

Atitudinea femeilor asupra sexului s-a schimbat mult de atunci, iar asta se datorează creşterii libertăţii şi libertăţilor, dorinţa de experimentare şi faptul că acum se cunosc mult mai multe informaţii despre sex spre deosebire de acum câţiva zeci de ani.

Un alt studiu, efectuat de curând a arătat că acum 50% dintre femei ar accepta să facă sex cu un bărbat, fără să existe vreo legătură emoţională sau măcar de cunoştinţă între cei doi.

Ce vină au bărbaţii în alegerile sexuale femeilor

Femeilor le place sexul, în ciuda celor spuse până acum, la fel de mult sau poate chiar mai mult decât bărbaţilor (în unele cazuri). Cu toate acestea, sunt mai mulţi bărbaţi care ar avea aventuri de noapte, spre deosebire de numărul doar puţin mai scăzut al femeilor.

De vină ar fi partea masculină a societăţii, arată studiul: femeile evită să adopte un comportament promiscuu, deşi asta le-ar face plăcere în anumite momente – pentru că ar fi numite femei uşoare pe urmă, dar şi pentru că se tem că bărbaţii cu care ar face sex nu ar reuşi să le satisfacă nevoile sexuale.


Distribuie
..