Știi că s-a îndrăgostit de tine după cum face SEX. Iată semnele

Distribuie

Dacă nu îți spune că s-a îndrăgostit de tine, îți poți da seama foarte ușor, urmărind semnele. Vezi cum face sex ca să știi dacă te iubește.

Te sărută mai mult

Fiind la începutul relației, deja faceți sex des și foarte pasional, însă când începe să aibă sentimente mai puternice pentru tine, totul devine chiar mai plăcut. Dacă observi că a început să te sărute mai des, pe tot corpul și pentru mai multă vreme, află că așa își exprimă sentimentele, de fapt. Îți arată că te îndrăgește, însă fără să-și dea seama de acest lucru, notează unica.ro.

Nu se grăbește când faceți sex

Dacă ar fi fost interesat numai de sex, cu siguranță preludiul ar fi lipsit cu totul, iar plăcerea lui ar fi fost pe primul loc. Un bărbat care ține la tine cu adevărat nu se grăbește să faceți sex, ci te alintă din cap până în picioare. Iar la final, nu se întoarce pe partea cealaltă și se culcă, ci în continuare vrea să te țină în brațe.

Vrea să afle ce îți place

Pentru că este atât de interesat de persoana ta, vrea să știe și ce se petrece în mintea ta. Așadar, un bărbat îndrăgostit de tine te va întreba ce îți place mai mult în dormitor și va pune ceea ce îi spui în practică.

Este relaxat în compania ta

Dacă este relaxat și în pat, nu doar la întâlniri, este un semn că este îndrăgostit de tine, iar timpul petrecut în compania ta este atât de plăcut, încât te vede și în viitorul lui.


Distribuie
..