Statul care are intenţia de a interzice SEXUL ORAL

Distribuie

Legislatorii din statul american Virginia vor ca actele de sex oral între adolescenții cu vârste între 15 și 17 ani să devină ilegale, asta deși este în continuare legal ca ei să întrețină relații sexuale normale.

Va fi însă vorba doar de o contravenție dacă vor întreține doar relații sexuale normale, informează fabuloase.ro. “Cu alte cuvinte, felația și cunnilingus-ul vor deveni mai ilegale decât sexul. E asta ceva normal?”, se întreabă jurnalista britanică Rebecca Holman într-un articol publicat pe telegraph.co.uk.

“Pentru mine e o situație confuză, pentru că atunci când eram adolescentă, sexul “adevărat” era ceva mult mai grav decât sexul oral în categoria lucrurilor de care trebuia să le eviți, dar pe care probabil urma să le faci.

Sexul oral era o etapă intermediară între săruturi și relațiile sexuale adevărate”, povestește Rebecca Holman, adăugând că, pentru ea, sexul oral reprezintă în continuare o alternativă mai puțin satisfăcătoare și intimă la relațiile sexuale normale.

Pentru unele adolescente, sexul oral reprezintă o soluție prin care pot trișa, atrage atenția jurnalista. Ele pot să facă “prostii” și să rămâne totuși virgine.

Indiferent dacă legea va fi promulgată sau nu, situația nu se va schimba prea curând, pentru că ea va fi extrem de dificil de pus în practică.


Distribuie
..