Starea de spirit şi poziţia SEXUALĂ ideală

Distribuie

Ţine cont de starea de spirit pe care o ai atunci când faci sex şi alege cea mai potrivită poziţie în conformitate cu felul în care te simţi. Există poziţii sexuale recomandate în funcţie de starea de spirit, astfel încât să te simţi confortabil şi în siguranţă. Iată câteva dintre acestea:

Nervozitate

Dacă te-ai enervat şi vrei să te relaxezi, nimic nu se compară cu o partidă de sex. Poziţia recomandata pentru stările de nervozitate este cea în picioare, sub duş sau în altă parte a casei. Partenerii stau faţă în faţă, femeia îşi încolăceşte un picior pe şoldul bărbatului şi se prinde de el ţinându-l de gât, scrie studentie.ro.

Dominare

Când vrei să faci pe şefa, aşează-te deasupra partenerului care stă întins pe spate. Tu vei face mare parte din treabă, însă tot tu eşti cea care conduce mişcările.

Supunere

Dacă ţi se pare excitant să simţi autoritatea partenerului, întinde-te pe spate şi adoptă poziţia misionarului. Bărbatul este cel care conduce, iar tu te vei bucura de plăcerea oferită.

Spirit ludic

Dacă eşti jucăuţă, împinge-ţi partenerul pe canapea şi aşează-te deasupra lui, cu faţa la el, cu genunchii îndoiţi. Stânge-i şoldurile cu picioarele pentru a-l excita, ţine-l de gât şi balansează-te în poala lui.

Lene

Uneori, se poate să fii un pic leneşă în pat. Poziţia balerinei te ajută să te bucuri de plăcere maximă fără să faci mare lucru. Stai întinsă în pat într-o parte, sprijinită în mână. Întinde-ţi un picior în aer pentru ca partenerul să te poată penetra din spate. Acesta te poate mângaia şi răsfăţa cu mâinile şi buzele fără să-l vezi.

 


Distribuie
..