Stângaci sau dreptaci? Care e mai bun în dormitor?

Distribuie

În general, viaţa stângacilor nu e întodeauna o poezie, mai ales când ne gândim cât de greu trebuie să le fi fost la orele de caligrafie, sau să mănânce cu mâna dreaptă, cum îi forţa bunica. Numai că soarta a decis că trebuie să existe şi un capitol unde sunt clar favorizaţi: amorul

Un sondaj recent efectuat în rândul a 10.000 de persoane, LELO’s 2014 Global Sex Survey, comandat de o companie producătoare de accesorii erotice şi citat de Time, arata că stângaci se declară mai mulţumiţi de viaţa lor intimă.

85% dintre stângacii participanţi la sondaj sunt foarte satisfăcuţi cu viaţa lor sexuală, faţă de 15% dintre dreptaci.

Nu se cunosc motivele acestei diferenţe uriaşe. Se poate presupune că stângacii sunt mai ingenioşi, ei fiind (nu-i aşa?) nevoiţi să se adapteze la viaţa cotidiană, care-i favorizează pe dreptaci, iar această abilitate pare să le folosească şi în dormitor.

Între 10 şi 14% din populaţie este stângace, numărul bărbaţilor stângaci fiind dublu faţă de cel al femeilor.

În trecut, studiile ştiinţifice au arătat că persoanele din această categorie sunt expuse mai mult testosteronului atunci când sunt în uter şi acest lucru îi predispune la o atitudine mai dominantă.

Este posibil ca această trăsătură să fie moştenită. De exemplu, în rândul Casei Regale Britanice există mulţi stângaci, inclusiv Prinţul Charles şi William. Alţi stângaci celebri sunt: Napoleon, Gandhi, Bill Clinton, Picasso, Leonardo Da Vinci, Judy Garland, Paul McCartney, Charlie Chaplin, Robert DeNiro, Maradona, Angelina Jolie.


Distribuie
..