Sondaj Zumi.md! Ce motive invocă femeile din Moldova, pentru a NU face sex

Distribuie

Atunci când femeile nu au chef de amor sunt gata să născocească o varietate de scuze pentru a scăpa de insistenţa bărbaţilor. Există multe motivele, pentru care femeia refuză să facă sex, iar sondajul săptămânal realizat de zumi.md a depistat care sunt cele mai des invocate.

Aşadar, femeia modernă are acum la dispoziţie o sumedenie de pretextele perfecte pentru a evita o partidă de sex.  25% din respondente au declarat că replica „Sunt obosită”,  este cel mai des folosită, atunci când nu vor să facă dragoste. Pentru 22,2% dintre femei, sexul nu reprezintă o divergenţă, acestea nu invocă niciodată motive.

Deşi cea mai celebră  justificare  pentru a evita o partidă de sex, este că au dureri de cap, doar 16, 7% dintre femei au declarat că invocă anume acest motiv. 19, 4% dintre respondente sunt sincere cu partenerii săi, declarându-le pur şi simplu  că nu au dorinţă.

O scuză  inocentă, dar des adusă drept argument  de către 16,7% dintre persoanele care au răspuns la sondaj este replica „Să lăsăm pe mâine„.

Se întâmplă ca motivele inventate de către femei să ascundă în sine o problemă psihologică,  cum ar fi stima de sine scăzută sau neîncrederea în sexualitatea proprie. Totodată există şi alte cauze ascunse, care scade dorinţa de a face dragoste, precum consumul de alcool sau droguri, stresul, surmenajul sau depresiile.

Zumi.md realizează săptămânal câte un sondaj cu întrebări destinate femeilor. Participă şi tu la următorul sondaj pentru că părerea ta contează.


Distribuie
..