ŞOCANT! La 71 de ani a făcut orgie sexuală cu doi bărbaţi, iar apoi a ajuns la spital FOTO

Distribuie

O femeie de 71 de ani din Dorohoi, România a făcut sex în grup, după care a ajuns la spital din cauza amantului gelos. Ca să scape de furia amantului, bătrâna a declarat la poliţie că a fost violată.

Bătrâna din Dorohoi, în vârstă de 71 de ani, a sunat la Poliţie şi s-a plâns că a fost bătută de doi prieteni, care ar fi şi violat-o. Femeia a fost dusă la spital având mai multe vânătăi.

După o noapte de anchetă poliţiştii au descoperit că adevărul este altul. Septuagenara a vrut o seară romantică alături de concubinul mai tânăr cu 20 de ani decât ea.  La sfârşitul săptămânii trecute, au cumpărat o sticlă de băutură, s-au îmbătat şi au început să întreţină relaţii sexuale. În casă ar mai fi intrat un prieten comun şi vecin care ar fi fost imediat invitat în pat de cuplul ”înfierbântat”, informează adevarul.ro.

Orgia a durat până aproape de zorii zilei. Trezit din beţie, amantul şi-a dat seama de ce s-a întâmplat şi ar fi luat-o la bătaie pe femeie fiindcă a căzut prea uşor avansurilor vecinului. Bătaia a fost cruntă, femeia având nevoie de îngrijiri medicale.  Poliţiştii o vor sancţiona însă contravenţional şi pe femeie fiindcă a inventat povestea cu violul. Bătrâna, de ruşine că a fost dată în vileag, şi-ar fi retras şi plângerea. Poliţiştii care au anchetat cazul declară stupefiaţi că nu au mai văzut aşa ceva.


Distribuie