Singurătatea ascunde multe BENEFICII. De ce este bine să fii FĂRĂ IUBIT

Distribuie

Să fii singură nu este o condamnare sau un chin. Perioada în care te afli fără partener, poate fi într-atât de productivă, încât să-ţi schimbe viaţa în mod radical. Dacă eşti copleşită de frica de a nu mai găsi persoana potrivită, iată câteva motive pentru care, cu siguranţă, vei înţelege că solitudinea îşi are beneficiilea sale. Iată care sunt acestea:

1. Nu vei pierde niciodată o duminica la meci sau la expoziţia de maşini.

2. Când vine vorba de filme action, ignoranţa e cu adevărat o binecuvântare. S-a terminat cu serile în care abia aşteptăm ca filmul să se termine, acum ne putem chiar bucura de unul.

3. Nimeni nu va mai strâmba din nas când vom adopta o pisicuţă sărmană şi o vom numi Kitty.

4. Ambele laturi ale patului îţi aparţin.

5. E totul în regulă dacă îi dai chelnerului, barmanului sau oricui alt bărbat numărul tău de telefon pe o batistuţă de hârtie cu mesajul sună-mă!

6. Nimeni nu te va mai obliga să porţi un tricou şi să scandezi pentru o echipă care are toate şansele să retrogradeze 3 ligi în 3 ani.

7. Nu e nevoie să ceri permisiunea pentru a pleca într-o călătorie despre care ai aflat în ultima secundă. Nu vei da explicaţii nici cu cine mergi şi nici unde, tot ce contează este să te simţi bine.

8. Nu ştii niciodată cu cine urmează să faci sex.

9. Poţi dedica câte ore vrei pentru a te pregăti de o noapte în oraş şi aici includem şi o manichiura şi machiaj complet, fără a avea pe cineva lânga tine care să te întrebe din 5 in 5 minute dacă ai terminat.

10. Nimeni nu stă să numere câţi bani cheltui pe pantofi.

11. Atunci când nu eşti parte a unui cuplu, este mult mai uşor să-ţi faci timp pentru a-ţi urma propriile aspiraţii şi pentru a face numai ceea ce îţi place.

12. Serialele favorite sunt mult mai savuroase atunci când nu eşti nevoita să muţi pe canalul de sport in timpul pauzelor comerciale.

13. Nu e nevoie să te stresezi pentru a-i face pe plac mamei, sorei, celui mai bun prieten al prietenului tău.

14. Cu mult mai mult timp la dispoziţie pentru exerciţii fizice şi fără tentaţiile junk food ale partenerului ai mai multe şanse să încapi în scurt timp în cei mai strâmţi pantaloni pe care îi păstrezi în dulap.

15. Fără un bărbat care să te însoţească este mult mai uşor să faci rost de o băutură gratuită la un club sau să scapi de o amendă de circulaţie.


Distribuie