Şi-a pierdut virginitatea la 51 de ani! Povestea CUTREMURĂTOARE a unei femei, în căutarea iubirii

Distribuie

O femeie din Marea Britanica susţine că a avut o viaţă sentimentală dezastruoasă în tinereţe, deşi era atrăgătoare. Maria-Louise a fost căsătorită de două ori, însă a povestit pentru Daily Mail că între ea soţii ei nu s-a întamplat nimic din punct de vedere sexual. S-a căsătorit prima oara când avea doar 18 ani.

Soţul ei de atunci era un bărbat mai în vârstă, catolic convins. Credea că scopul relaţiilor intime dintre soţi este strict pentru procreare.

Mariajul Mariei-Louise cu primul soţ nu a durat mult. Nu avea nici măcar 30 de ani când s-au despărţit. Al doilea soţ era, la fel, un bărbat mult mai în vârstă care şi-a părăsit soţia şi fiica pentru ea, scrie kanald.ro. Flatată de acest gest, Maria-Louise a crezut ca şi-a întâlnit, în sfârşit dragostea. Tanjea dupămomente de intimitate şi tandreţe, fireşti între doi soţi.

Însă s-a trezit ca şi cel de-al doilea soţ evita să facă dragoste cu ea. Mai mult, bărbatul i-a mărturisit că suferă de o boală cardiacă, prin urmare, sănătatea este pe primul loc. Medicul îl vizita des la domiciliu aşa că într-o zi l-a întrebat direct, cu şoţul ei de faţă: „Este interzis să facem dragoste, data fiind condiţia lui?„. Răspunsul doctorului a uimit-o: „În general, nu”. 

În acea noapte i-a spus clar soţului ei că vrea să facă dragoste, dar bărbatul a refuzat. De atunci, atenţia ei s-a îndreptat către alţi bărbaţi. Avea 50 de ani şi era încă virgină deşi fusese căsătorită de două ori. De necrezut! Maria-Louise şi-a îndreptat atenţia către medicul soţului ei pe care l-a invitat la cina, de faţă cu impotentul ei soţ. 

Iar la plecare l-a sărutat, dându-i de înţeles că vrea mai mult de la el. Soţul impotent s-a retras singur din ceea ce părea un triunghi conjugal, iar Maria-Louise a ajuns să facă dragoste pentru prima dată, la 51 de ani, cu medicul fostului ei soţ.

 


Distribuie