Sfaturi de facebook pentru bărbaţi ÎNSURAŢI

Distribuie

Dacă eşti bărbat însurat şi ai cont pe Facebook sau alte reţele de socializare, trebuie să ştii câteva lucruri importante. Vezi ce sfaturi de Facebook pentru bărbaţi însuraţi dau specialiştii în relaţii fericite.

Spune-i parola, sau las-o salvată

Nu este ok să îi ceri parola soţiei, sau ca ea să te întrebe ce parolă ai la contul de Facebook, dar sinceritatea arată că ai încredere în ea şi în relaţia voastră. Dacă există lucruri pe Facebook pe care soţia ta nu ar trebui să le vadă, poate că nu ar trebui să le faci.

Nu te încurca digital cu fostele

Nu contează că sutneţi în relaţii bune sau că sunteţi vecini. Dacă eşti om însurat, nu ai de ce să mai vorbeşti toată ziua pe contul de Facebook cu o fostă. Una este să o saluţi când vă întâlniţi accidental la piaţă şi alta este să vorbiţi ore întregi în mediul online.

Nu te plânge de soţie pe Facebook

Newsfeed-ul public nu este un loc bun de terapie de cuplu şi în niicun caz un loc unde să-ţi verşi năduful când vă certaţi.

Oricât ai fi de tentat să anunţi prietenii că soţia ta te-a supărat, nu este treaba lor şi nici atât a Internetului.

Fii decent

Oricât de mândru ai fi de soţia ta cea sexy, nu face publice toate momentele voastre intime pe Facebook.

Fără selfie-uri goi, în pat duminică dimineaţă, fără statusuri despre cum te aştepta ea goală în uşă şi n-aţi mai ajuns la pat.

Spune-i ei cât de sexy este şi cât de mândru eşti de ea şi lasă internetul în afara dormitorului conjugal.

http://www.unica.ro/


Distribuie
..