Sfaturi cum să atingi ORGASMUL în acelaşi timp cu partenerul tău

Distribuie

Performanţa de a ajunge la orgasm în acelasi timp cu partenerul nu este uşor de atins, pentru unele cupluri ideea rămânând doar la nivel de legendă. Însă există mici ponturi care, odată puse în practică, pot aduce iubiţii mai aproape de orgasmul la dublu. Jessica O’Reilly, profesor doctor în sexologie şi autor al cărţii „Hot Sex Tips, Tricks, and Licks”, a dezvăluit câteva moduri numai bune pentru a spori plăcerea în cuplu şi a atinge climaxul în acelaşi timp.

Primul pas important: preludiul

Din moment ce multe dintre femei se „încălzesc” mai încet decât bărbaţii, nu strică un preludiu uşor prelungit pentru destinderea musculară şi pierderea gândurilor în plăcere. Mai mult de atât, O’Reilly recomandă acel tip de preludiu cu accentul pus pe clitoris. Frecarea acestui mic punct sensibil de corpul partenerului este o metodă excepţională pentru sporirea plăcerii, tocmai pentru că astfel este stimulată circulaţia sângelui la nivelul pubisului. Jucăriile sexuale sunt bine-venite, dacă ambii parteneri se simt în largul lor.

Acceleraţia femeii, încetinirea bărbatului

Pentru o sincronizare mai bună în atingerea climaxului, odată cu acceleraţia femeii în ceea ce priveşte plăcerea sexuală, bărbatul trebuie să-şi încetinească uşor ritmul, scrie lyla.ro.  Pentru a-l ajuta, femeia trebuie să-şi tempereze mişcările. Spre exemplu, bărbatul poate fi înnebunit de femeia care îşi plimbă mâna fermă pe penisul său, în clasica mişcare du-te-vino. Însă mişcarea nu trebuie susţinută mult timp, ci alternată cu o uşoară umezire a penisului cu limba şi cu buzele, pentru ca bărbatul să nu se apropie prea mult de climax. Practic, este nevoie de alternare şi de control asupra plăcerii.

Faţă-n faţă

Poziţia misionarului este cea mai bună pentru a stabili contactul vizual, căci îi pune pe cei doi parteneri faţă în faţă. În felul acesta, atât ea, cât şi el pot vedea evoluţia plăcerii chiar pe chipul partenerului, având totodată un moment de intimitate maximă.

Femeia, deasupra!

Odată crescută plăcerea astfel, treptat, profesorul doctor în sexologie Jessica O’Reilly recomandă femeii să se aşeze deasupra bărbatului, schimbând poziţia. Ideal este că el să stea pe un scaun, cu spatele rezemat, astfel încât pieptul femeii să se poată freca de al lui, fără a fi nevoie de aplecare. Totodată, această poziţie face ca trunchiul să fie aproximativ perpendicular cu poziţia picioarelor, motiv pentru care distanţa dintre clitorisul ei şi pubisul lui va fi mult mai mică şi mai uşor controlabilă. Frecarea clitorisului este esenţială pentru un climax mai rapid.

Oprirea la timp

Dacă femeia simte că bărbatul este aproape de orgasm, este indicat să se oprească din activitate, să se aseze lângă el şi să schimbe sursa plăcerii. Sărutatului sau felaţia sunt variante bune pentru momentele în care el este foarte aproape de orgasm, iar ea încă mai are de parcurs câteva minute. Când a trecut presiunea, evident fără a scăpa erecţia din mână, partenerii pot relua exerciţiul.

 


Distribuie