Sfaturi AMUZANTE pentru a iniţia o partidă NEBUNĂ de sex

Distribuie

Dacă vrei să dai puţin colorit vieţii tale sexuale fără să comunici iubitului tău direct dorinţa, te sfătuim să o faci într-un mod distractiv. Zumi-md îţi descoperă câteva sfaturi pentru a iniţia o paridă nemaipomenită de sex .

Tentează-l cu jocuri sexy

Spre exemplu, pokerul pe dezbrăcate este cea mai simplă cale de a iniţia o partidă de sex. Poţi folosi însă, orice alt joc scurt, în care învinsul trebuie să îndeplinească o poruncă erotică. Te sfătuim să alegi jocurile cu  runde scurte, unde  preludiul va începe rapid.

Hrăneşte-l

Poţi experimenta în diverse moduri cu mâncarea. Alege o îngheţată sau un alt desert moale şi dacă accidental îţi curge din linguriţă pe tricoul lui, va fi nevoie să îl dea jos pe loc. Dacă îi curge din nou pe piept, îl poţi însă şterge chiar tu, folosindu-ţi limba.

Surprinde-l la duş

Găseşte un motiv pentru care intri peste el la duş. După câteva atingeri „accidentale”, va întelege că este ocazia perfectă pentru o partidă de sex fierbinte.

Stimulează-l vizual

Unele cupluri se uită împreuna la filme erotice, dar şi un film cu o scenă de dragoste fierbinte poate fi la fel de eficient. Mângâie-l în momentele sexy din film şi s-ar putea să nu mai vrea să vadă şi sfârşitul.


Distribuie
..