SEXUL zgomotos! Iată ce spune despre voi fiecare geamăt al plăcerii

Distribuie

Nu cred că ştii chiar tot ce vrea iubitul tău în pat. Poate la fel, nici el despre tine. Sunetele pe care le exteriorizaţi în timpul sexului însă, sunt un indiciu important despre ce şi cum vă place.

Respiraţie sacadată şi gemete înfundate

Este genul de reacţie sexuală unisex (şi tu şi el puteţi să vă exteriorizaţi aşa) dar culmea, mai mult bărbaţii se exprimă cu gemetele parcă reprimate şi respiraţia tot mai puternică şi asta pentru că mulţi dintre ei au ideea preconcepută că nu bărbaţii trebuie să geamă şi să ţipe în timpul sexului, ci femeile, notează unica.ro.

O să-i auzi sunetele plăcerii la ureche în orice poziţie sexuală cu penetrare la spate şi, de cele mai multe ori, înseamnă că se apropie de orgasm.

Gemetele tale

Este şi cazul lui dar de data asta mai mult al tău să gemi, mai încet sau mai tare, atunci când îţi place ceva anume. Fie că e vorba de tine sau de el, fie că e vorba de penetrare sau atingeri, gemetele sunt confirmarea unei zone erogene, unei penetrări care apropie orgasmul sau pur şi simplu, metodă prin care îţi exciţi partenerul de sex.

Ţipete neaşteptate

Ei bine, ţipătul chiar e un sunet de plăcere aproape 100% specific femeilor. Când ţipi în timpul sexului, eliberezi o tensiune sexuală acumulată chiar de dinaintea partidei de sex. Ce te face să eliberezi în sfârşit tensiunea prin ţipăt este unda de plăcere pe care o simţi înainte şi în timpul orgasmului.

Nu e de mirare că pentru bărbaţi ţipetele înseamnă confirmarea priceperii lor la sex. În plus, îi excită şi le gâdilă orgoliul faptul că n-ai nicio problemă să-ţi exprimi plăcerea şi satisfacţia.

Nu te opri, nu te opri!!!

Binecunoscutul îndemn sexual, uneori asociat cu gemete înfundate, înseamnă că-ţi place la nebunie ce se întâmplă şi nu vrei să schimbe nici poziţia, nici ritmul/intensitatea. Totuşi, când aud asta, mulţi bărbaţi cred că trebuie din contră, să intensifice penetrarea sau tehnica de cunnilingus. Pe de altă parte, dacă el îţi spune asta, se referă exact ca şi tine, că nu vrea să se schimbe nimic din ce faci.

 


Distribuie
..