Sexul tantric – cum se face şi de ce ar trebui să-l încerci

Distribuie

Nimic nu se compară cu plăcerea unei partide de sex. Dar dacă vrei să faci ca acesta să dureze mai mult, sexul tantric poate fi exact ceea ce ai nevoie.

Ce este sexul tantric:

Sexul tantric este o practică sexuală veche, de peste 5000 de ani, ce-şi are originea în cultura indiană. Este o formă de sex despre care se crede că poate spori apropierea dintre parteneri şi poate crea o legătură puternică între trup şi minte, prin care sunt atinse orgasme intense. Sexul tantric, sau tantra, cum se mai spune, poate fi practicat de oricine îşi doreşte să dea un nou suflu vieţii sexuale.

Cum se face:

Spre deosebire de sexul clasic, sexul tantric nu se concentrează pe scopul final al actului – orgasmul, ci pe preludiu.  Pentru a prelungi cât mai mult starea de excitare, experţii în tantra recomandă tehnici de meditaţie, trucuri de respiraţie şi masaje.

De ce ar trebui să-l încerci:

Experţii spun că dacă acorzi mai mult timp şi depui mai mult efort în actul sexual, vei putea experimenta trăiri mai intense. Trudie Styler, sotia cântăreţului Sting, a declarat odată că datorită acestei practici ea şi soţul ei se pot bucura de partide de amor ce durează până la cinci ore.

Câteva recomandări:

 

– stinge lumina, foloseşte o lumină discretă (o lampă mică sau lumânărele) şi închide orice v-ar putea distrage atenţia (televizor, calculator).

– eliberează-ţi trupul: tantra este despre transpunerea energiei în întreg corpul. Înainte de a începe fă un duş, fă câteva exerciţii de întindere şi relaxează-te.

– încearcă să stai departe de pat: aşezată pe pat, creierul tău va declanşa automat starea de somn, ceea ce te va împinge către o partidă rapidă şi toată strategia tandră se va duce de râpă.

– începeţi cu atingeri tandre, explorându-vă reciproc trupurile. Experimentaţi atingeri diferite, de la mişcări de masaj ample până la atingeri delicate şi uşoare ca un fulg.

– încearcă să-ţi sincronizezi respiraţia cu cea a partenerului tău. Inspiraţi şi expiraţi în acelaşi timp, astfel încât să creaţi o legătură între ritmul inimilor voastre.

Nu renunţa: la început este foarte posibil să cedezi după primele 10 minute de preludiu. Asta înseamnă că eşti obişnuită cu partidele de sex clasice, care au un început, un mijloc şi un final apoteotic. Exerciţiul este cheia succesului!

Sursa: femina.ro.0


Distribuie