Sexul pe ÎNTUNERIC sau la LUMINĂ? Ce preferă femeile

Distribuie

Deseori cuplurile întâlnesc divergenţe pe tema sexului pe întuneric sau pe lumină. Femeile consideră o partidă de amor cu lumina stinsă o experienţă romantică şi excitantă, în timp ce bărbaţii sunt puternic influenţaţi de simţul vizual. Unii dintre ei se excită foarte uşor, doar dacă privesc şi trupul gol al persoanei iubite.

 De ce trebuie să alegi să faci sex pe LUMINĂ?

Studiile specializate au arătat că sexul pe întuneric  ar putea afecta negativ viaţa sexuală. Femeile care fac sex cu lumina aprinsă au parte de orgasme mai puternice şi mai dese. Asta, pentru că atunci când îţi iubeşti cu adevarat corpul, şansele de a avea orgasm cresc.

Complexele şi timiditatea nu duc la nimic bun, mai ales în ceea ce priveşte sexul. Deci, cu puţin efort şi voinţă  vei putea trece cu bine peste acest impediment şi să-i oferi iubitului tău posibilitatea de a-ţi admira silueta în lumină.

Mai mult, o viaţă sexuală desfăşurată în întuneric te poate lipsi şi de o legatură emoţională mai puternică cu partenerul, legatura ce s-ar stabili dacă l-ai privi în ochi, în timp ce faceţi dragoste.

PRO Sexului pe întuneric

Momentele de întuneric de nepătruns pot activa chiar şi cele mai perverse  fantezii, care te-ar face să te simţi inhibată, dacă le-ai practica la lumină.
Dacă eşti tipul de femeie care „fuge” de lumină atunci când fac amor, de teamă că partenerul vede  orice imperfecţiune a siluetei tale, ar trebuie să reflectezi asupra rolului excitant pe care îl poate avea lumina în viaţa de cuplu.

Cum sa renunţi la sexul pe întuneric?

Pentru a scăpa de inhibiţii şi a primi plăcere maximă de la  sexul la lumină ţine cont de următorii paşi.

1. Iubeşte-ţi corpul şi priveşte-te mai des în oglindă.
2. Cumpară-ţi o lenjerie intimă care să-ţi pună în valoare corpul.
3. Nu trece brusc la sexul cu lumina aprinsă, ci pune  în dormitor câteva lumânări.
4.  Alege câteva poziţii sexuale în unghiurile potrivite.


Distribuie
..