SEXUL ÎN MAŞINĂ poate fi periculos. Iată cum să-l practici în siguranţă

Distribuie

Sexul în maşină este o experienţă tentantă pentru mulţi, însă uneori poate fi periculoasă dacă nu sunt respectate o serie de reguli şi nu sunt adoptate poziţiile cele mai bune pentru o partidă sigură şi senzaţională.

Având în vedere că aproape peste tot în lume sexul în maşină este pedepsit prin lege, intrând în categoria infracţiunilor cu referire la expunere indecentă în public şi că în alte ţări cei care sunt prinşi făcând sex în maşină sunt trimişi direct la puşcărie, este bine să vă asiguraţi că sunteţi feriţi de văzul lumii, scrie click.ro.

Indicat este să parcaţi maşina în locuri pe unde nu trece lume. Totodată, pentru a fi în siguranţă, este necesar să trageţi frâna de mână şi să ajustaţi scaunele pentru ca partida de sex să meargă ca unsă. 

Astfel, bancheta din spate poate fi folosită precum o canapea, doar dacă scaunele din faţă sunt date foarte aproape de bord. 

Pe bancheta din faţă este indicat ca femeia să stea deasupra, cu faţa sau cu spatele către bărbat. 

Totodată, poate fi practicat şi sexul oral în timpul şofatului, însă acestlucru nu este indicat, având în vedere că au fost destule cazuri de accidente cauzate de aşa ceva.


Distribuie
..