SEXUL ÎN MAŞINĂ! Care sunt cele mai HOT poziţii

Distribuie

Sexul în maşină. Pare tentant nu-i aşa? Dacă eşti amatoare de senzaţii tari, cu siguranţă trebuie să încerci măcar o dată în viaţa o partidă de sex în maşină. Să realizezi experienţa nu este atât de simplu, însă plăcerea pe care o vei primi va fi de neuitat.

Împreună cu partenerul tău veţi avea o experienţă extraordinară dacă veţi alege nişte poziţii confortabile.

Îţi descoperim cele mai hot poziţii şi locaţii pentru o partidă  reuşită de sex  în automobil.

 – Scaunul pasagerului.
 Încercaţi poziţia cu femeia deasupra, însă nu pe bancheta din spate, ci pe scaunul pasagerului. Asta, pentru a avea mai mult spaţiu şi confort. 

– Scaunul şoferului.
Scaunul şoferului este locaţia potrivită pentru cei care aleg să facă sex oral. 

– Pe capotă.
Sexul pe capotă se recomandă practicat în locuri mai puţin populate. Dacă este frig afară sau doriţi să adăugaţi virbraţii, faceţi asta cu motorul pornit.

– Bancheta din spate.
Poziţia misionarului este perfectă pentru sexul pe bancheta din spate.  Cel mai probabil nu va rămâne  loc pentru picioare, aşa că  puneţi un genunchi pe podea şi ajutaţi-vă poziţia astfel încât să aveţi parte de o penetrare optimă.

Pentru a savura sută la sută dintr-un act  sexual în maşină ţineţi cont de următoarele sfaturi utile:

1. Dacă nu vreţi să nimeriţi  într-o situaţie extrem de jenantă, nu parcaţi maşina în locuri foarte aglomerate,  plecaţi cât mai departe posibil şi  bucuraţi-vă de momentul romantic.
2. Nu consumaţi alcool înainte de a  face sex în maşină. Asta, nu doar  pentru că  este interzis de lege, ci pentru a evita o situaţie jenată dacă veţi fi prinşi de poliţie.
3. Bancheta maşinii nu este confortabilă pentru o asemenea experienţă, de aceea,  trebuie să aveţi la îndemână cât mai multe perne pentru a fă simţi în comoditate.  
4. Fiţi atenţi cu frâna. Mai bine trageţi  frâna de mana înainte de a iniţia acţiunea. De asemenea, parcaţi maşina într-un loc sigur, nu pe marginea vreunei stânci sau în vreun loc în calea altor maşini.
5. De asemenea, pentru confort, dacă aţi ales să vă iubiţi pe scaunele din faţă,  daţi-le pe spate la maximum.
6. Dacă  husele  din salon sunte de piele te sfătuim pentru început să aşezi o pătură, pentru a evita disconfortul.

urmezi cateva sfaturi utile legate de practicarea sexului in masina.

Distribuie
..