Sexul în apă, o experiență PLĂCUTĂ, dar extrem de PERICULOASĂ

Distribuie

Sexul în apă este cea mai des întâlnită fantezie în cupluri. Experiența este extrem de plăcută și o metodă ideală pentru a ieși din rutină, însă acunde în sine o serie de pericole, mai ales pentru femei. Dacă bărbatul se poate feri de infecții cu ajutorul prezervativului, atunci pentru femeie această experianță ar putea fi mai gravă, în special dacă este practicătă în iazuri, lacuri sau piscine.

Actul sexual în apă poate provoca infecţii urinare şi cistită prin manipularea uretrei care se află în imediata vecinătate a orificiului vaginal. De asemenea apa spală lubrifierea naturală a vaginului şi astfel contactul poate fi dureros.

Mai mult decât atât, femeia prezintă o floră vaginală care poate fi perturbată de PH-ul acid al apei, mai ales de apa cu clor din piscină sau apa  murdară a mării. Unele femei fac candidiză de la simplă baie în apa mării, din cauza sesibilității sporite. Iar candidoza se poate agrava cu o infectare a uterului.

Dacă totuși vrei să ai o asemenea experiență în aceasta vară îți propunem câteva sfaturi utile.
1. Pentru cei care sunt tentați să încerce sexul în cadă, e necesar să știți că trebuie să excludeți spumanții și esențele din apă, pentru a evita iritațiile.

2. O partidă de sex în jacuzzi sau piscină este foarte periculos din cauza concentrației de clor în apă, fapt, care poate provoca micoză. Dacă totuși insistați, atunci țineți cont că un prezervativ este aproape imposibil de folosit. Substanţele de tratare a apei din piscină sau jacuzzi,  scad eficienţa prezervativului.
 3. Sexul în mare. Dacă credeți că sarea de mare vă va feri de infecții, atunci aflață că aceasta abundă în microbi şi alte bacterii şi nu este ideală pentru vagin. Mai mult decât nisipul, de asemenea, vă poate crea neplăceri. Se recomandă să faceți duș imediat după o semenea experiență.

IMPORTANT: Sexul în apă face dificilă protejarea de bolile cu transmitere sexuală!


Distribuie
..