Sexul din picioare este pe placul tuturor bărbaţilor. AFLĂ cele mai potrivite poziţii

Distribuie

Sexul în picioare este o modalitate inedită prin care vă puteţi diversifica relaţia amoroasă. Pe lângă faptul că acest tip de interacţiune erotică iese din sfera voastră de obişnuintă, sexul în picioare are avantajul că vă dă libertate totală de mişcare şi îl puteţi practica oriunde.

Iata câteva poziţii incendiare care vă vor produce dependenţă!

Sprijiniţi de perete

Atunci când instinctul primar pune stăpânire pe voi în timp ce vă aflaţi într-un restaurant sau în cabina de probă a unui magazin de haine, eliberaţi tensiunea într-un act sexul ce presupune că tu să te sprijini de perete şi să ridici un picior în jurul taliei lui.

Aranjează-te astfel încat unghiul de penetrare să fie cât mai direct şi voi să ajungeţi la orgasm cât mai uşor. Dacă tu eşti mai mică de înălţime decât el, ridică-te pe vârfuri şi spune-i să îşi îndoaie picioarele.

Tu în braţele lui

O poziţie deosebit de excitantă, dar dificilă în acelaşi timp, este cea în care tu pur şi simplu „dansezi” în bratele lui. Trebuie să fii destul de uşoara, iar el să aibă forţa necesară pentru a te susţine.

Sprijină-te cu spatele de perete şi ţine ambele mâini în jurul gâtului lui, în timp ce el te susţine cu palmele de fund. Unghiul de penetrare este perfect, iar sexul va fi deosebit de intens. Un alt avantaj al acestei poziţii este că veţi fi faţă în faţă, astfel că săruturile şi contactul vizual vor fi intense.

Push it back

„Push it back” este o poziţie apropiată de mult mai tradiţionalul „doggy style”. Apleacă-te şi sprijină-te cu palmele de perete sau de un obiect stabil care îţi este la îndemână, cum ar fi o masă.

El te va penetra în timp ce îţi ridică piciorul cu o mână, iar tu vei beneficia de o poziţie super excitantă, controlând adâncimea penetrării. În funcţie de intensitatea mişcărilor tale, orgasmul va fi de o durată mai scurtă sau mai lungă.

Poziţia genunchiului

O altă poziţie sexuală pe care o puteţi practica în picioare este cea în care tu te foloseşti de genunchi pentru a-l sprijini pe el. Sprijină-te cu genunchiul de perete şi lasă-te penetrată adânc pe la spate de către iubitul tău în timp ce îţi mişti corpul uşor înainte şi înapoi.

O altă variaţiune a acestei poziţii este cea în care te întorci cu faţa către el, îţi ridici un genunchi şi în acelaşi timp îţi înfăşori glezna în jurul piciorului său, ca şi când îl prinzi într-o menghină.

Poziţia genunchiului este deosebit de excitantă atât pentru tine, întrucât eşti cea care controlează jocul, dar şi pentru el întrucât are parte şi de o stimulare vizuală, ceea ce îl va face să îşi piardă controlul foarte rapid.

Poziţia faţă în faţă

Poate cea mai puţin folosită poziţie în cazul sexului în picioare este cea în care amândoi staţi în picioare cu faţa unul către celălalt. Nu este o poziţie foarte grea, însă, ca şi în cazul celei de mai sus, cere un bun echilibru al amândorura.

Sprijină-te de perete şi departează uşor picioarele, iar el te va penetra ridicându-ţi uşor coapsele. Vă veţi privi şi vă veţi săruta foarte des, ceea ce va face ca lucrurile să fie şi mai incitante.


Distribuie
..