Sexul de VARĂ include în sine o serie de PERICOLE. Descoperă care sunt acestea

Distribuie

Se spune că pe timp de vară, libidoul este mai ridicat atât la femei, cât şi la bărbaţi. Mai ales că perioada estivală include în sine vacanţă, mare, soare şi distracţie, astfel că sexul vine cu multe parţi bune.

Pe lângă plăcerea pe care o primeşti de la sex în timpul verii, există o serie de pericole şi obstacole care te pot împiedica să te bucuri la maxim de un act sexual. Aşadar, nu ignora următoartele avertizări dacă vrei să eviţi consecinţele neplăcute mai târziu.

Eficienţa prezervativelor în apă

Sexul în apă este o experienţă extrem de incitantă, însă cuprinde în sine o serie de pericole. Pe lângă riscul de a prinde vreo infecţie, prezervativele îşi pierd din eficacitate atunci când sunt folosiţi în apă. Asta deşi pot fi folosite cu lubrifianţi pe bază de apă. Adevărul e că producătorii de prezervative nu testează produsele în apă, astfel că acestea nu pot garanta o contracepţie sigură şi nici un nivel scăzut al riscului de contaminarea unei boli cu transmitere sexuală. 

Infecţiile bacteriene

Pe timp de vară bacteriile înmulţesc într-o viteză maximă. Astfel că piscinele, căzile cu hidromasaj şi cele de tip jacuzzi sunt adevărate se pot transforma în adevarate eprubete infecţii.

Am povestit recent despre pericolele sexului în apă. De adăugat este că infecţiile căpătate în urma unei astfel de experienţe pot fi transmise cu uşurinţă de la un partener la celalalt în absenţa unui tratament adecvat şi a unei pauze nedorite în viaţa sexuală. Plaja, de asemenea, este un loc periculos pentru sex, aşa că ar fi mai bine să păstrezi partidele de amor în interior.

Arsurile solare

Dacă eşti o persoană care iubeşte adrenalina şi ai vrea să încerci o partidă de sex în aer liber, sub soare, ar trebui să te gândeşti conştient despre consecinţele ce pot urma. Sexul sălbatic te poate face să uiţi de pielea arsă de soare, astfel, încât să te trezeşti a doua zi cu dureri şi mai puternice.

Fertilitatea la bărbaţi

Dacă vrei să concepi un copil, în peroada de vară sexul nu este atât de eficient din motiv că feritilitatea la bărbaţi este mai scăzută. Temperaturile ridicate tind să scadă calitatea spermei.

Un studiu realizat în 2007 la Universitatea din California a demonstrat că nivelul ridicat de căldura umedă (sauna, jacuzzi) scade semnificativ fertilitatea la bărbaţi.


Distribuie