Sexul de dimineaţa este cel mai „delicios”! Descoperă de ce

Distribuie

Unde ai putea începe mai bine ziua decât în braţele iubitului sau iubitei? Dragostea matinală este unul din cele mai energizante moduri de a începe ziua, conform experţilor şi mai ales a femeilor din toată lumea.

Dacă faci sex doar seara, înainte să te culci, îţi obligi corpul să meargă împotriva tendinţei sale naturale de a se relaxa complet la sfârşitul zilei.
Chiar dacă este greu să împaci activităţile de dimineaţa cu un moment intim, specialiştii sexologi te sfătuiesc să dai, din când în când, curs pasiunii matinale şi să te laşi iubită.

Zumi.md îţi dă câteva sfaturi care te vor ajuta să treci mai uşor de la starea de somnolenţă la cea de pasiune.

Dormiţi goi
Nu faceţi sex îndată cum vă culcaţi, lăsaţi energia pentru dimineaţă. Adormiţi gândindu-vă la momentele voastre tandre. Când vă veţi trezi, veţi avea garantat un chef nebun de dragoste.

Trageţi perdelele
De multe ori, lumina puternică a dimineţii te poate inhiba, de aceea, trageţi perdelele, stingeţi luminile şi bucurati-vă de micul vostru univers.

Concentraţi-vă pe gât şi umeri
Respiraţia de dimineaţă nu e cel mai plăcut lucru, de aceea este indicat să va sarutaţi mai întâi pe gât şi umeri. Sau poţi să te pregăteşti cu o seară înainte şi ţine nişte bomboane mentolate prin apropiere. Ar fi puţin ciudat să fugiţi amândoi la baie ca să vă spălaţi pe dinţi.

Fii tu cea care ia iniţiativa
Dacă te-ai trezit înaintea lui, poţi foarte bine să fii tu cea care face primul pas. În dimineţile în care te trezeşti cu el deasupra ta, nu-l refuza, lasă-te dusă de val. Ai să vezi că un sex „de pe somn” poate fi mult mai incitant şi mai satisfăcător, atât pentru tine, cât şi pentru el.

Dimineţi amoroase să aveţi!


Distribuie
..