Sexul de dimineață, cel mai bun dintre toate! 4 avantaje nebănuite

Distribuie

Sunetul ceasului de alarmă va deveni mai puțin enervant atunci când dimineața va începe într-un mod exploziv alături de partenerul de viață. Specialiștii ne spun că sexul de la primele ore ale dimineții au avantaje nebănuite pentru organism. Iată care sunt acestea: Înfrumusețează tenul

Stimularea hormonilor în timpul sexului dau o stare de detensionare la fel cu cea pe care o conferă diversele medicamente cu efect energetic. De fapt, hormonii din corp se echilibrează în mod accelerat și întregul organism capată o imagine net superioară celei dintr-o zi normală.

Îmbunătățește circulația sângelui

Sexul de dimineață, practicat de trei ori pe săptămână, scade considerabil riscul de accident vascular cerebral datorită faptului că îți pune tot sângele în mișcare.

Arzi calorii

Datorită faptului că atât tu cât și partenerul tău sunteți mai energici de dimineață, partida de sex va fi mai intensă și, astfel, vei arde mai multe calorii. Aproximativ 200 în 30 de minute. Încă o veste bună, nu-i așa?

Te binedispune pe tot parcursul zilei

O partidă de sex matinal alungă stresul și te va ajuta să ai o stare de spirit mai bună pe tot parcursul zilei. O partidă de amor dimineața eliberează oxitocina sau hormonul dragostei și endorfinele care îți vor schimba dispoziția.

euforia.tv.


Distribuie
..