Sexologii îţi spun care sunt cele mai excitante poziţii SEXUALE pentru femei

Distribuie

Nici tu nu poţi să atingi orgasmul decât într-o singură poziţie sexuală? Nu lăsa capriciile orgasmului să îţi îngrădească experienţele sexuale! Şase sexologi de peste hotare îţi spun care sunt cele mai bune poziţii sexuale pentru femei şi îţi dezvăluie trucuri care te vor aduce la orgasm în cinci feluri diferite.

1. Deasupra lui, dar cu spatele

Aşează-te deasupra lui, dar cu spatele, pentru că din această poziţie punctul G este intens stimulat. Pentru a mări plăcerea din timpul sexului, arcuieşte-ţi spatele şi mişcă şoldurile atât circular, cât şi de sus-jos, afirmă sexologul Sadie Allison.

Mai mult, sexologul Barnaby B. Barratt precizează că atunci când stai deasupra lui controlezi mai bine felul în care respiri, ceea ce contează mult dacă vrei să atingi orgasmul, scrie unica.ro.

2. Deasupra lui, pe scaun

Sexologul Joy Davidson vă sfătuieşte să mutaţi toată acţiunea pe un scaun. Nu trebuie decât să te aşezi deasupra lui, cu faţa la el. Potrivit specialistului, poziţia este ideală pentru femeile care nu au orgasm când stau deasupra partenerului, în poziţia clasică. De ce? Pentru că, stând pe scaun, contactul dintre clitoris şi zona lui pelviană este mult mai accentuat.

Pentru orgasm garantat, sexologul Saddie Allison te sfătuieşte să îţi mişti şoldurile circular, fără să le ridici, când eşti deasupra lui, având grijă să maximizezi contactul dintre clitoris şi bazinul iubitului tău. „E ca şi cum te-ai masturba, iar iubitul tău este vibratorul. Nu te gândi că îl va deranja postura, pentru că şi el beneficiază de senzaţii profunde”, explică Allison.

Davidson vine să completeze că mobila poate transforma o poziţie banală, într-una palpitantă, aşa că ar trebui să testaţi mai multe astfel de poziţii. 

3. Pe o parte

O altă poziţie care favorizează stimularea clitorisului este cea în care stai pe o parte, arată womenshealthmag.com. De exemplu, stai aşezată pe partea dreaptă, timp în care iubitul tău îngenunchează, astfel încât să stea cu piciorul tău drept între picioarele sale. Mai apoi, cuprinde-i mijlocul pe partea stângă cu piciorul tău stâng.

Sexologul Rebecca Rosenblat îţi recomandă această poziţie pentru că penetrarea este foarte profundă, iar iubitul tău îşi poate folosi mâna stângă pentru a-ţi stimula clitorisul. 

„Ai parte de o penetrare adâncă ca în cazul poziţiei doggie style, dar puteţi păstra contactul vizual. În plus, poziţia este foarte comodă, spre deosebire de doggie style”, precizează Rosenblat.

4. Cu spatele la el

O poziţie care îţi promite senzaţii intense este cea în care stai cu faţa în jos şi îţi ridici uşor posteriorul, pentru a face posibilă penetrarea. Din acest unghi partenerul, care stă deasupra ta, va părea mai dotat, te asigură sexologul Rosenblat. Aşează-ţi o pernă sub abdomenul inferior şi, astfel, nu vei întâmpina dureri de spate, iar clitorisul tău va fi şi el stimulat. 

În plus, dacă iubitul tău are orgasm mai repede decât ţi-ai dori, te poate penetra lent şi superficial, pentru a amâna momentul, mai precizează sexologul April Masini. „Dacă nu se poate abţine să nu înteţească ritmul, tu îţi poţi mişca şoldurile în lateral pentru a-i înfrâna instinctele”, te sfătuieşte  sexologul Diana Wiley.

5. Dedesubtul lui

Această poziţie garantează un orgasm intens, pentru că favorizează stimularea punctului G. Orice poziţie sexuală în care îţi ridici picioarele îţi subţiază vaginul şi măreşte contactul cu punctul G. Aşa că Rosenblat îţi recomandă să încerci poziţia misionarului, cu picioarele pe umerii lui. 

Roagă-l pe iubitul tău să încerce mai multe tipuri de mişcări, atunci când te penetrează şi vezi care îţi produce mai mulţi fiori de plăcere.


Distribuie
..