SEX CONDIMENTAT! Jocurile erotice care îţi vor aduce senzaţii TARI

Distribuie

Viaţa sexulă poate fi mai frumoasă dacă este condimentată periodic cu jocuri erotice. O diversitatea în actul amoros va apropia şi mai mult un cuplu îndrăgostit, atât fizic, cât şi spiritual, şi va transforma experianţa în un de neutat pentru ambii.

 Jocurile erotice nu includ, neapărat, costume medicale sau alte obiecte intime. Pentru a alunga banalitatea din viaţa amoroasă este nevoie doar să daţi frâu imaginaţiei şi, ambii să fiţi absolut dezinhibaţi. 

Vă descoperim câteva idei utile care vă vor inspira către o partidă se sex  întotdeauna inedită:

Conectaţi privirile pasionale
Jocul privirilor este indispensabil într-un act sexual. Când stai deasupra iubitului tău, initiază un joc erotic simplu: ridică-l în sezut, astfel încât să stai în poala lui, cu faţa la el, apoi mişcă-te înainte şi înapoi, privindu-l în ochi.
Priveşte-l cel putin 3-5 minute, mângâie-i chipul şi încurajează-l te atingă pasional. Astfel veţi stimula instant romantismul şi veţi stabili o comunicare nonverbală activă.

Un mic preview
Atunci când o eventuală partidă de sex este prezivizibilă, plăcerea nu mai este atât de pronunţată, iar asta înseamnă că actul amoros poate deveni o rutină. Ieşiţi din acest cerc vicios şi încearcaţi un joc erotic excelent: când sunteţi în oraş sau în ospeţie, dă-i de înţeles că eşti excitată, ia-l într-un loc mai puţin populat şi sărută-l pasional, iar când vezi că şi el este incitat la maxim, spune-i: „mai tarziu”. Când veţi începe partida propriu-zisă, veţi fi atât de excitaţi, încât veţi savura fiecare atingere şi mişcare!

Ajutorul unui mic „prieten”
Prezenţa unui mic „prieten” presupune, desigur, de un vibrator (sau orice altă jucărie sexuală). Unii bărbaţi au repulsie când vine vorba de vibratoare, totuşi, trebuie să-l faci să-l perceapă ca pe un simplu instrument de „joacă” între aşternuturi, pentru un orgasm mai puternic.

Lenjeria intimă
De asemenea, lenjeria intimă poate fi folosită în cadrul unui joc erotic care creşte anticipatia în pat, un ingredient-cheie pentru un sex exploziv. Nu te grăbi să îţi dai jos bikini şi sutienul, lasă-l să creadă că nu eşti convinsă să o faci.


Distribuie
..