Semnele care îţi arată că iubitul tău îţi distruge viaţa

Distribuie

Cât de puternică şi îndrăzneaţă, sigură pe sine şi carismatică nu ar fi femeia, într-un anumit moment poate deveni victima unei violenţe psihologice. Ca să înţelegi când eşti manipulată şi ca să eviţi acest lucru, vezi care sunt semnele majore de comportament neobişnuit a iubitului tău!

Îţi interzice să te vezi cu rudele şi prietenii

Bărbatul care recurge la astfel de remedii psihologice, nu vrea altceva decât să-i aparţii doar lui. Aceasta va face tot posibilul ca să limiteze contactele tale cu fetele, prietenii, rudele şi cei apropiaţi. O astfel de persoană nu poate şi nu vrea să înţeleagă că pe lângă relaţia ta cu el, mai există şi alţi oameni, relaţia cu care îţi aduce o deosebită plăcere.

Te insultă şi te ridiculizează

Trebuie să cunoşti un lucru, că cuvintele înjositoare, care partenerul le spune la adresa ta în glumă, au de fapt un scop straniu: să te supere şi să te facă să-ţi cunoşti locul. Intuitiv îţi dai seama că nu meriţi o astfel de adresare. De obicei, astfel de bărbaţi încearcă să-şi convingă partenera că cuvintele înjositoare sunt un lucru normal. Nu lăsa să se ajungă până aici.

Te acuză de eşecurile sale

Dacă partenerul te acuză mereu de problemele cu care se confruntă, este un semn rău. Făcând isterică, care, de fapt, nu-l caracterizează, va încerca să-ţi demonstreze , că vina lui este minimă, astfel aruncând toată vina asupra ta.

Îţi inspiră frică

Dacă bărbatul de lângă tine îţi inspiră teamă, atunci această relaţia este foarte departe de una normală. Umilirea şi încercările de a te speria, sunt semnele clare că această relaţie trebuie să se termine cât mai curând posibil.

Te pedepseşte pentru timpul petrecut fără el

E deajuns să ieşi pentru câteva ore fără el sau să iei câteva decizii fără să-i fi cerut părerea şi aşteaptă-ţi pedeapsa. Cel mai probabil te va umili, te va ameninţa sau şi mai rău, te va abuza fizic.

Este exagerat de gelos

Gelozia necontrolată, este primul semn al unui sadist emoţional. Acesta te va geloza nu doar faţă de amici, prieteni, dar şi faţă de vise, scopuri. Motivul unei gelozii exagerate se află în imposibilitatea sa de a lua controlul absolut al tuturor aspectelor spirituale din viaţa ta.

Te tratează ca pe o slugă

Bărbatul, predispus abuzului psihologic, se consideră o personalitate unică în orice în orice tip de relaţie. Acesta îşi va manifesta narcisismul şi va aştepta de la tine să-l asculţi mereu. Acesta va insista să iei locul de servitoare într-un mod voluntar.

Dacă ai un astfel de bărbat lângă tine, rupe relaţia cât mai curând posibil. Fiecare femeie merită să fie fericită lângă un bărbat care să o iubească cu adevărat!

 


Distribuie
..