Semnele care îţi arată că eşti foarte plictisitoare ÎN PAT

Distribuie

Plictiseala intervine în orice relație, dar este important să îți dai seama de asta și să iei măsuri. Vezi cum îți dai seama că ești plictisitoare în pat.

Nu porți lenjerie sexy

Pijamalele tale pufoase și cu inimioare sunt confortabile și drăguțe, dar lui s-ar putea să nu îi placă atât de mult, mai ales dacă le porți în fiecare noapte, informează unica.ro. Bărbații sunt vizuali și vor să te vadă, măcar uneori, îmbrăcată în ceva sexy. Surprinde-l îmbrăcată într-o lenjerie provocatoare și vei vedea cum relația voastră va deveni mai interesantă.

Faceți dragoste în același loc

Dacă nu vrei să faci sex decât în dormitor, nu te mira dacă îți va spune, la un moment dat, că s-a plictisit. Numeroase studii au arătat că partenerii care făceau sex și în alte camere erau mai fericiți și mai mulțumiți de celălalt. Dacă vrei să faci ceva cu adevărat îndrăzneț, poți încerca sexul în locuri ceva mai publice.

Nu vrei să încerci lucruri noi

Bărbații vor să încerce lucruri noi, iar dacă tu spui nu la fiecare propunere pe care o face, nu te mira că se va plictisi de tine. Unii bărbați vor să le vorbești murdar, alții preferă să folosească jucării sexuale, orice ar fi, nu strică să îi arăți că ești dispusă să încerci.

Faceți dragoste rar

Dacă sexul a devenit o problemă care trebuie rezolvată o dată pe lună, ar trebui să te gândești bine dacă mai vrei să fii în această relație. Bărbații vor să se simtă doriți, iar când sexul este programat și mecanic, nu te mira dacă te va considera plictisitoare.


Distribuie