Semne că aveţi o relaţie nefericită

Distribuie

Nu toate relaţiile rezistă probei timpului. Vezi care sunt acele semne că aveţi o relaţie nefericită.

Gândul că te duci acasă te deprimă

Dacă aţi ajuns în punctul în care abia aştepţi să pleci la muncă dimineaţa şi seara ai face orice să nu te duci acasă, aveţi probleme mari.

Dacă gândul că te duci acasă la el te deprimă, înseamnă că relaţia voastră scârţâie din motive serioase. Vorbeşte cu el, sau mergi la psihoterapeut şi vezi dacă aveţi nevoie de terapie de cuplu, deoarece acasă trebuie să te simţi în siguranţă şi fericită.

Nu te simţi bine în pielea ta

Dacă simţi mereu nevoia să pari altfel decât eşti, mai ales în preajma lui şi dacă nu te mai simţi confortabil să-ţi exprimi părerile, poate că relaţia voastră nu mai merge.

Într-o relaţie fericită, ambii parteneri sunt liberi şi se simt confortabil să îşi exprime părerile şi ideile în orice moment. Nu este ok să te simţi jenată de el sau în preajma lui şi nu este bine nici să ţii în tine sentimente reprimate.

Îţi poţi imagina o viaţă fericită fără partenerul tău

Dacă îţi poţi face tot felul de planuri de viitor fără să îl incluzi neapărat pe partenerul tău în ele, înseamnă că aveţi probleme în cuplu.

În mod normal, după o relaţie mai lungă, partenerii au vieţile lor şi în afara relaţiei, fără ca acest lucru să însemne distanţare totală. Una este să ieşi liniştită cu fetele vineri seară şi alta este să te gândeşti să emigrezi sau să te muţi fără el.

Te gândeşti des la trecut

Este normal să-ţi aminteşti din când în când momentele frumoase de dinainte să-l cunoşti pe el, dar asta nu înseamnă că trebuie să oftezi după „vremurile bune” de câteva ori pe zi.

Dacă tot ce faci în ultima vreme este să te bălăceşti în melancolie şi să visezi la vremurile de acum câţiva ani, când nu aveai griji şi viaţa era mai frumoasă, poate că ar trebui să vorbeşti cu el despre viaţa voastră împreună şi de ce a luat-o pe un drum atât de trist.

unica.ro.


Distribuie