Secretele CĂSNICIEI fericite, pe care TREBUIE să le afli înainte de a face un pas greşit

Distribuie

Până să te căsătoreşti, crezi că-ţi cunoşti perfect partenerul. Viaţa vine cu multe surprize în doi, iar căsnicia scoate la iveală laturi noi atât ale partenerului, cât şi ale tale.

Chiar şi în cele mai intime relaţii, există multe lucruri pe care partenerii nu le cunosc.

Iată câteva adevăruri despre căsătorie pe care nu ţi le spune nimeni şi pe care mulţi le află poate prea târziu.

NU te stresa din cauza nimicurilor

Ţi se pare prostesc să vă certaţi în legătură cu ce culoare trebuie să aibă periuţele de dinţi sau ce culoare trebuie să fie şerveţelele de pe masă. Apar şi astfel de certuri, care de fapt nu ar avea un motiv întemeiat. Înainte de căsnicie astfel de probleme nici nu se discutau dar odată cu aceasta, vin multe alte subiecte de discuţii care se pot transorma foarte uşor în certuri.

Familia contează cel mai mult

Poate la o vârstă fragedă nu crezi că familia este cea mai importantă, dar când o să ajungi să te cerţi cu soţul pentru că tu, soţia, crezi că nu se comportă cum trebuie cu tatăl lui, adică cu socrul tău, vei avea un moment în care îţi vei da seama cât de mult contează pentru tine familia ca întreg. Ambiii trebuie să fiţi deschişi şi să înţelegeţi că compromisul şi comunicarea sunt lucruri interdependente cu mariajul.

Grijile cresc

Dacă înainte de căsnicie, când erai singură, nu te stresai atât de mult din cauza locului de muncă, odata ce apare o verighetă pe deget, începe să conteze mai mult. Deja nu mai este vorba doar de tine, ci de voi, iar dacă mai este şi un copil, atunci grijile pentru a menţine totul sub control, mai ales financiar, se măreşte considerabil. 

Complimentele sunt esenţiale pentru o căsnicie de succes

Comunicarea este cea care stă la baza căsniciei de succes. Fericirea pe termen lung ţine de complimentele pe care le faci partenerului, şi el înapoi ţie, dar şi modului în care sărbătoreşti tu reuşitele lui, iar el pe ale tale.

Căsnicia nu asigură „fericirea până la adânci bătraneţi”

Dacă credeţi că veţi trăi fericiţi până la adânci bătraneţi, atunci fiţi gata pentru o mare dezamăgire. Extazul de la ceremonia nunţii este şters foarte repede de toate grijile şi nevoile care apar în timp. Căsnicia este în primul rând o luptă cu tine şi o înţelegere cu soţul spre binele vostru şi al copilului.


Distribuie
..