Să te săruţi sau nu la PRIMA ÎNTÂLNIRE

Distribuie

Nimic nu aprinde scânteia unei relaţii decât acel prim magic sărut. Totuşi, este greu pentru o femeie să îşi dea seama dacă este prea devreme. Să vă sărutaţi sau nu la prima întâlnire?

Stai liniştită! Dacă nu eşti în liceu, sărutul la prima întalnire este perfect acceptabil, deşi nu neapărat necesar. Păstrează doar câteva repere în minte.

1. Prima întâlnire

Dacă v-aţi cunoscut online, este o întâlnire pe nevăzute, sau este prima voastra întâlnire adevarată după acea şansă când i-ai dat numărul, nu te grăbi. Este important să se creeze o legatură personală înainte să treceţi la următorul nivel. Ai un pic de răbdare să ajungeţi să vă cunoaşteţi şi să vă placeţi. Dacă nu eşti pregătită să îi dai acel mesaj de acceptare care vine o dată cu un sărut, îmbrăţişează-l direct la sfârşitul întâlnirii, scrie sfaturi-dating.ro.

Dacă vrei să îi arăţi că eşti interesată, dar vrei să păstrezi acel prim sărut scurt şi dulce este cel mai important să faci tu prima mişcare şi să îi dai un mic sărut pe buze. Dacă iniţiezi sărutul, asta te va face cea care sărută şi pe el cel care este sărutat, ceea ce înseamnă că vei decide ce fel de sărut va fi. De asemenea, te împiedică acel moment de la sfârşitul serii să fie ciudat din cauza faptului că probabil nici el nu ştie ce să facă.

Un pupic rapid este normal, sau poate 2-3 secunde, depinzând de impresia pe care vrei să o laşi. Ai suficient timp să îl exciţi. Dacă îl săruţi mai lung, te-ar putea prinde în strânsoare şi să nu poţi scăpa uşor.

2. Îl cunoşti deja de ceva timp

Dacă este prima  întâlnire cu un tip pe care îl cunoşti sau cu care ai flirtat deja de ceva timp, tensiunea sexuală este deja pe punctul să explodeze. Ia-te după instinct şi nivelul tău de comfort.

Dacă este timid sau pur şi simplu nu ştie daca este bine să facă vreo mişcare, dă-i semnale. Stai aproape, atinge-l când vorbiţi cu el, luaţi-l de mână astfel încât să te poată simţi pielea ta şi adu-ţi faţa aproape de el atunci când vorbiţi. Dacă nu îşi dă seama , dar eşti siguăa că te place, fă tu o mişcare.


Distribuie
..