S-a demonstrat: Iubirea trece prin STOMAC

Distribuie

Cine crede că pasiunea unui cuplu se poate măsura şi în bucătărie, ar putea avea mare dreptate. Se pare că, într-adevăr, pasiunea din pat începe de la „cratiţă”.

Pentru a avea o viaţă sănătoasă şi armonioasă este fundamental să aveţi o alimentaţie echilibrată. În plus, o cină preparată cu dragoste poate fi preludiul perfect pentru o noapte de pasiune. Specialiştii susţin că viaţa sexuală măsoară starea de sănătate a unui cuplu.

Întrucât creierul este organul principal care stimulează pasiunea, acesta trebuie hrănit printr-o dietă sănătoasă, care să-i asigure toţi nutriţienţii necesari. Este fundamental să vă echilibraţi hormonal, iar pentru mai multă pasiune în pat trebuie să consumaţi cu regularitate proteinele de origine animală.

În plus, specialiştii susţin şi faptul că sportul are un efect extrem de benefic atât asupra corpului şi minţii, cât şi asupra relaţiei de cuplu.

Se pare că, dacă doriţi să readuceţi pasiunea în pat, practicarea unui sport este esenţială atât în cazul femeilor, cât şi al bărbaţilor.

Secretul constă în faptul că sportul ajută la eliberarea de endorfine, care cresc dorinţa, îmbunătăţesc starea de spirit, iar bărbatul îl face mai viril.

Atunci când organismul este flămând, iar la creier nu ajung substanţele hrănitoare, care să-i ofere putere, este foarte greu să stimuleze pasiunea. Din acest motiv iubirea „trece prin stomac”.


Distribuie